DOLAR 32,3782
EURO 35,0264
ALTIN 2326,537
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Altın Voltaj’ ödülü Bordo Enerji A.Ş.’ye

    ‘Altın Voltaj’ ödülü Bordo Enerji A.Ş.’ye
    1. Türkiye Enerji Zirvesi’nde Sosyal Sorumluluk alanında Altın Voltaj ödülünü Bordo Enerji A.Ş. aldı

    Türkiye Enerji Sektörünün “En Büyük Aile Buluşması” olarak nitelendirilen Türkiye Enerji Zirvesi’nin Sekizincisi bu yıl 10 -11 Ekim 2017 tarihleri arasında Antalya Regnum Carya Golf & Spa Resort Otelde gerçekleştiriliyor. Başta elektrik ve doğal gaz sektörleri olmak üzere yenilenebilir enerji ve nükleer enerji alanlarında birbirinden önemli konuların yer aldığı zirve kapsamında verilen Başarı Ödülleri’nde Bordo Enerji A.Ş., sektöre olan katkılarından dolayı “Altın Voltaj” ödülüne layık görüldü.

     

    Düzenlenen törende Altın Voltaj ödülü TBMM Enerji Komisyonu Başkanı Sn. Ziya ALTUNYALDIZ tarafından Bordo Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdürü Sn. Alper Aydınalp’e verildi.

    GÜRİŞ Holding bünyesinde hizmet veren Bordo Enerji A.Ş., tamamı yenilenebilir enerji kaynağı kullanılan enerji santrallerinde üretilen elektrik enerjisinin toptan satışını gerçekleştiriyor. Tüm Türkiye’de üretimden son kullanıcıya kadar yüksek kalitede hizmet verme anlayışıyla faaliyet gösteren Bordo Enerji A.Ş., aynı zamanda Türkiye’nin ilk ISO 9001 Belgeli Toptan Satış Şirketi unvanına sahip.

    İndirimli elektrik satışıyla ülkemizi hem ucuz hem de kaliteli elektrik ile tanıştıran Bordo Enerji, aynı zamanda çok sayıda kamu kurumuna da hizmet vermekte. Çağrı merkezi hizmeti, maliyet bazlı fiyatlandırması, kredi kartı kullanabilme, taksitli ödeme, on-line tüketim analizi ve fatura ödeme e-arşiv, e-fatura, faturam cepte ve mobil ödeme imkanlarının yanı sıra, Tüketim itirazında bulunan Müşterilerinin itirazları sonuçlanıncaya kadar tahsilat erteleme, hizmetleriyle de kolaylık sağlıyor.

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.