DOLAR 32,5883
EURO 34,8386
ALTIN 2508,994
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Altınbaş’a, Kariyer. net’ten İnsana Saygı Ödülü

    Altınbaş’a, Kariyer. net’ten İnsana Saygı Ödülü
    11.05.2019
    A+
    A-

    Mücevherat sektörünün lider markası Altınbaş, Kariyer. net kullanıcısı  20 binden fazla işveren arasında yapılan değerlendirmede, iş başvurusu sürecinde adaylara gösterilen saygıyı temsil eden performansı ile  “İnsana Saygı Ödülü”ne layık görüldü. 

    Türkiye’nin en büyük İnsan Kaynakları platformu Kariyer. net tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İnsana Saygı Ödüllerinin 18.’si sahiplerini buldu.

    İnsana Saygı Ödülleri; Kariyer. net kullanıcısı olan 20 binden fazla işveren arasından iş başvurularını “en hızlı sürede ve en yüksek oranda” yanıtlayan firmaların yanı sıra “en çok başvuru alan” ve “en çok istihdam” yaratan firmalara sunuluyor.

    Hem müşteri hem de çalışan memnuniyetini kendine öncelikli ilke edinen Altınbaş, yapılan değerlendirme sonucunda, iş başvurusu sürecinde adaylara gösterilen saygıyı temsil eden performansı ile 18. İnsana Saygı ödülüne değer görüldü.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.