DOLAR 32,2986
EURO 34,6511
ALTIN 2413,438
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    American Tourister’ın Wavebreaker serisinden çarpıcı bir tasarım

    American Tourister’ın Wavebreaker serisinden çarpıcı bir tasarım
    07.11.2017
    A+
    A-

    Işıltılı bir disko topundan daha da fazla parlamaya hazır olun. Yeni yılın coşku ve enerjisinden esinlenen bu sınırlı sayıdaki American Tourister Wavebreaker valizleri, şık ve göz kamaştıran tasarımını rahatlık ve ileri teknolojiyle birleştiriyor.

    Yeni parıldayan renkler, seyahat severlerin geceleri parlarken gündüzleri de ışıldamasını sağlayarak cazibeli bir görünüm yaratıyor. Sağlam çift tekerlekler pürüzsüz ve yumuşak bir yolculuk sunarken pratik bölmeleri de size kolaylık sağlayacaktır. Bu yıl Wavebreaker Sparkle kabin boy valizler, trendy görünüm seven moda tutkunları için mükemmel bir yılbaşı hediyesi olacak!

    Wavebreaker Sparkle, moda tutkunlarının aradıkları trend görünümünü ve çok daha fazlasını sunuyor:

    Işıldayan Teknoloji: Yansıtıcı malzeme sayesinde karanlık ortamlarda her zaman güvenle ışık yansıtıyor.

    Göz Alıcı Parlaklık: Gün boyunca, göz alıcı parlaklıkla parlayan valizler

    Rahatlık: Zengin görünümlü çift tekerlekler

    Güvenlik: TSA kombinasyon kilidi

    Fonksiyonlar: Eşyalarınızı kolayca düzenleyebileceğiniz bölmeli iç dizayn

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.