DOLAR 32,3383
EURO 35,1897
ALTIN 2248,428
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anadolu Yakası’nın en büyük parke&kapı showroomu Cesa Yapı tarafından açıldı

    Anadolu Yakası’nın en büyük parke&kapı showroomu Cesa Yapı tarafından açıldı
    01.09.2022
    A+
    A-

    70 yılı aşan ticari tecrübesiyle ve inşaat sektöründeki projeleriyle dikkat çeken Cesa Yapı, Pendik’te açılışını gerçekleştirdiği 1.250 metrekarelik depo ve showroomu ile dünyada orman ürünleri sektörünün ilk 10 şirketi arasında yer alan Yıldız Entegre’nin ana bayisi oldu.

    İnşaat sektöründe onlarca başarılı projeye imza atan Cesa Yapı Gayrimenkul, ülkemizin orman ürünleri sektöründeki en başarılı şirketi Yıldız Entegre’nin ana bayisi olarak İstanbul Pendik’te Anadolu Yakası’nın en büyük parke & kapı showroomunun açılışını gerçekleştirdi. 30 Eylül tarihinde gerçekleşen iş ve sektör dünyasının yoğun ilgi gösterdiği açılışta, satışa sunulan ürünler davetlilere tanıtıldı.

    70 yılı aşan yolculuğunda imza attığı projelerle öne çıkan Cesa Yapı, Pendik’te açtığı showroomunda, Yıldız Entegre’nin özel ürünlerinin satışını yapacak. “Doğaya ve İnsana Saygı” ilkesiyle çalışmalarına devam eden Yıldız Entegre’nin en büyük ana bayisi olan Cesa Yapı’nın yeni showroomu başta Varioclic, Terraclic ve Variodor olmak üzere diğer dekorasyon ürünlerinin de sergilendiği ve satışının yapıldığı bir adres olarak dikkatleri çekiyor.

    Müşterilerine ihtiyaç duydukları ürünleri yeni showroomunda detaylı inceleme fırsatı sunan Cesa Yapı, aynı lokasyondaki depo alanı, güçlü stoğu, geniş ürün yelpazesi ve sunduğu bütüncül hizmetlerle sektörün önemli oyuncularından biri olmayı hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.