DOLAR 32,5871
EURO 34,7817
ALTIN 2507,641
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anadolubank’tan dijital ihtiyaç kredisi

    Anadolubank’tan dijital ihtiyaç kredisi
    25.01.2023
    A+
    A-

    Müşteri ihtiyaçlarına yönelik değer yaratan finansal çözümler sunan Anadolubank, dijital kanallarda da ürün ve hizmetlerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Anadolubank, Dijital İhtiyaç Kredisi’ni müşterilerinin kullanımına sundu.

    Çağdaş bankacılık çözümleri ve sürdürülebilir büyüme performansıyla değer yaratan Anadolubank, dijital yatırımlarına hız kesmeden devam ederken dijital kanallardan İhtiyaç Kredisi ürününü devreye aldı.

    Dijitale Özel Ayrıcalıklar

    Anadolubank’ın yeni ürünü, dijitale özel avantajlı faiz oranlı ve dosya masrafsız ihtiyaç kredisi müşterilerine gelire uygun ödeme planıyla ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyor. Hayat Sigortalı ve Hayat Sigortasız, 100 bin TL’ye kadar, 36 aya varan vade gibi seçeneklerle sunulan Anadolubank dijital ihtiyaç kredisi başvurusu şubeye gitmeden İnternet Şube ya da Anadolubank Mobil’den kolaylıkla yapılabiliyor. Anadolubank müşterisi olmayanlar ise Anadolubank Mobil’i indirerek veya anadolubank.com.tr üzerinden müşteri olduktan sonra dijital ihtiyaç kredisine kolayca başvurabiliyor. Uçtan uca dijitalde tamamlanabilir bir süreç olan dijital ihtiyaç kredisinde başvuru otomatik olarak değerlendirildikten sonra, onaylanması durumunda kredi hemen kullanılabiliyor.

    Dijital bankacılık alanında emin adımlarla yürüdüklerini belirten Anadolubank Dijital Bankacılık Bölüm Başkanı Burcu Ertaner Şenay, “Hızla ilerleyen teknolojik gelişmeler, pandemi döneminde değişen alışkanlıklar, artan akıllı telefon ve internet kullanımının bir sonucu olarak bireyler dijital bankacılık hizmetlerini daha fazla kullanmaya ve hatta daha fazla tercih etmeye başladı. Bunun en önemli nedeni, finansal ya da finansal olmayan birçok işlemin artık dijital bankacılık hizmetleriyle çok kısa bir sürede gerçekleştirilebiliyor olması. Dijital bankacılık, müşterilerin günlük hayatlarının önemli bir parçası haline gelirken, Anadolubank olarak biz de yeni çağın sunduğu olanakları kullanarak, banka stratejimiz ve küresel konjonktür paralelinde dijital bankacılık alanında önemli yatırımlar yapıyoruz. Kullanıma sunduğumuz Dijital İhtiyaç Kredisi sayesinde de müşterilerimizin ihtiyaçlarını ertelememeleri için yanlarında oluyoruz. Dijital kanallarımıza yatırım yapmaya ve dijital kanaldaki ürün ve hizmetlerimizi çeşitlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.