DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anba Yayın Grubu ve Workindo iş birliği anlaşması imzaladı

    Anba Yayın Grubu ve Workindo iş birliği anlaşması imzaladı
    22.08.2022
    A+
    A-

    İnşaat sektörünün iki uzman şirketi güçlerini birleştirdi. Proje bilgileri ve satın alma talepleri konusunda uzman olan ‘Anba Yayın Grubu’ ile insan kaynakları uzmanı ‘Workindo’ iş birliği anlaşması imzaladı. Web portalları üzerinden hizmet veren bu iki platform, anlaşmayla birlikte sektörün bütün ihtiyaçlarını tek bir noktadan çözmeyi hedefliyor.

    Kapalı devre çalışan bu iki platformun, sektörün bütün ihtiyaçlarını tek bir noktadan çözme imkanı sağladığına dikkat çeken Anba Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Mahmut Kılınç bu yeni iş birliğiyle beraber artık tedarikçilerin inşaat projelerine kolayca ulaşacağını ve yüklenicilerin ise işçi bulma konusunda zorluk yaşamayacaklarını söyledi. Kılınç, “İnşaat sektörü için birçok dijital platform oluşturan Anba Yayın Grubu, sektöre ilişkin araştırma-geliştirme faaliyetleri doğrultusunda verileri işleyerek; bilgi ve birikim ile sentezleyip dijital yayıncılık yapıyor. Günümüzde bilgi, bilgi birikimi, veri, teknoloji, doğru haber ve insan kaynakları çok büyük önem taşıyor. Anba Yayın Grubu ve Workindo iş birliğinin oluşturduğu ortak güç, inşaat sektörünün her kesiminden kişi ve kuruluşa her türlü veriye kolayca ulaşabilme imkanı sağlıyor” dedi.

    Üyelere özel indirim ve paketler…

    Her iki şirketin portallarını kullananların özel indirim ve paketlerden yararlarlanacağını belirten Mahmut Kılınç, sektörün her kesimine kolayca ulaşmayı ve çözüm ortağı olmayı hedeflediklerini söyledi. Kılınç “Anba Yayın Grubu’nun ‘projehaber.com’, ‘insaatyatirim.com’ ve ‘kamuihaleleri.com’ portallarını kullananlar, iş birliğimiz süresince ‘workindo.com’ üyeliklerinde özel indirimlerden ve avantajlı paketlerden yararlanabilecek. Diğer yandan Workindo kullanıcıları da yine bizim platformlarımıza üye olurken özel indirim ve ayrıcalıklardan faydalanacak” diye konuştu.

    Yurt dışına da hizmet veriyor

    İnşaat sektörü alanında uzmanlıkları olan iki şirketin iş birliği ile beraber sektörün tüm kesimine en yüksek faydayı sağlayacaklarını kaydeden Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, yurt dışı çalışmaları olduğunu da dile getirdi. Kocabaş, “İnşaat sektörünün taşeron bulma, projelere teklif verme ve çalışanlara ulaşma faaliyetlerinin ortak noktası olma hedefiyle yola çıktık. Workindo olarak 35 binden fazla kayıtlı firma ve 500 binden fazla personelin istihdam problemlerini teknoloji ile çözüyoruz. Türk müteahhitlerin, inşaat firmalarının, mühendis, proje-mimarlık gruplarının, yatırımcıların ve tedarikçilerin açıldığı tüm ülkeleri de hedefliyoruz.

    Hedef kitle olarak tüm inşaat sektörünü, alt taşeronlarını, sektöre hizmet ve mal sağlayan kişileri, firmaları, inşaat sektöründe iş yapan firma sahipleri ve firma çalışanlarını belirledik. Kısacası ‘projehaber.com’, ‘inşaatyatirim.com’, ‘kamuihaleleri.com’ ve ‘workindo.com’ portallarını kullananlar; inşaat projeleri, inşaat sektörünün her alanında faaliyet gösteren firmaları, yatırım ve sektör haberleri, güncel projeler, ihale, inşaat iş ilanları, inşaat mühendisi iş ilanları, inşaat projeleri, satın alma talepleri, taşeron bulma gibi pek çok içeriğe ve bilgiye ulaşma imkanına kavuşmuş olacak” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.