DOLAR 32,202
EURO 35,0069
ALTIN 2498,743
BIST 10643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Angelic Dark ile country tarza yeni bakış

    Angelic Dark ile country tarza yeni bakış
    05.01.2021
    A+
    A-

    Kullanıcı ihtiyaçlarının giderek farklılaştığı günümüzde özellikle mobilya tercihlerinde modülerlik ve kişiselleştirilmiş tasarım ön plana çıkıyor. Bu eğilimi bundan tam 85 yıl önce keşfederek modüler mobilya akımının Türkiye’deki ilk temsilcisi olan Kelebek Mobilya, Angelic Dark koleksiyonu ile klasikleşmiş modüler tasarım dilini koruduğu gibi, yemek ve yatak odalarına country tarzın dingin, dengeli ve elegant havasını taşıyor. Ahşabın sıcaklığını göz yormayan huzur verici grinin nötr tonlarıyla bir araya getiren Angelic Dark, eskitme gold rengi kulplar ve özel tasarım ayaklarla modern ve klasiğin uyumunu gözler önüne seriyor.

    Kaliteli, yenilikçi ve modern ürünleriyle ulaşılabilir fiyat politikasından ödün vermeden 85 yıldır Türkiye’nin en güvenilir mobilya markaları arasındaki yerini istikrarla koruyan Kelebek Mobilya, huzur veren natürel tonların ve gösterişten uzak şık çizgilerin hakim olduğu Angelic Dark koleksiyonu ile country dekorasyon tarzını yeniden yorumluyor. Her boyuttaki mekana uyarlanabilecek zengin modüler yapısıyla göze çarpan Angelic Dark, özel depolama alanları ve saklama çözümleriyle de küçük metrekareli evler için alternatif sunuyor.

    Ahşabın sıcaklığı grinin asaletine teslim oluyor

    Yemek odalarında büyüleyici bir etki yaratan Angelic Dark Yemek Odası Takımı, country tarzın samimi havasını yansıtan natürel tonlarıyla yaşam alanlarındaki denge unsuru oluyor.  Angelic Dark Yemek Odası Takımı, koyu tonlardaki renk geçişleriyle mekanları elegant bir etkiyle tamamlarken sandalye ve bench gibi oturma alanlarında kullanılan ekose kumaşın renkli minimal çizgilerle bütünleşmesi sonucu mekanda samimi bir atmosfer yaratıyor. Kapitone işçiliği, eskitme gold rengi kulpları ve özel tasarım ayaklarıyla detaylardaki akışını hissettiren Angelic Dark, ahşabın sıcaklığını göz yormayan dark grinin asaletiyle bütünleştirerek yemek odalarına özgün bir imza atıyor.

    Country tarza modern dokunuşlar

    Yatak odalarında gündelik şehir hayatının görsel karmaşasından uzak, sakin bir hava yaratan Angelic Dark Yatak Odası Takımı, country stili modern dokunuşlarla güncelleyerek zamana meydan okuyor. Eskitme meşenin ferahlatıcı tesiriyle yatak odalarındaki dinginlik arayışına cevap veren Angelic Dark, karyola başlık bölümüne ince işçilikle konumlandırılmış kapitone uygulaması ve eskitme gold kulp detaylarıyla stilindeki netliği koruyor. Konforuyla iyi hissettiren karyolası, sürgülü ve kapaklı gardırop seçenekleriyle Angelic Dark Yatak Odası Takımı, dark gri ve beyaz renk seçenekleriyle sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.