DOLAR 32,6
EURO 34,8011
ALTIN 2499,006
BIST 9456,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ankara Yeminli Mali Müşavirler Odasının sağlığı Bayındır Sağlık Grubu’na emanet!

    Ankara Yeminli Mali Müşavirler Odasının sağlığı Bayındır Sağlık Grubu’na emanet!
    21.03.2023
    A+
    A-

    Türkiye’de sağlık sektörünün lider ve öncü kurumlarından Bayındır Sağlık Grubu, meslek mensuplarının ihtiyaçlarını karşılamak, meslekî faaliyetlerini kolaylaştırmak, meslek mensuplarının birbirleriyle ve iş sahipleri ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hâkim kılmak, meslek disiplini ve ahlakını korumak vizyonuyla hareket eden Ankara Yeminli Mali Müşavirler Odası (AYMMO) ile iş birliğine imza attı. Anlaşma kapsamında AYMMO’nun 1.500 üyesi, Bayındır Sağlık Grubu’nun kaliteli sağlık hizmetlerinden özel imkanlarla yararlanabilecek.

    Kaliteli sağlık hizmetlerini yaygınlaştırma vizyonuyla yola çıkan ve 400’e yakın anlaşmalı kuruma hizmet veren Bayındır Sağlık Grubu yeni bir iş birliğine daha imza attı. 17 Mart 2023 tarihi itibarıyla Ankara Yeminli Mali Müşavirler Odası’nın 1.500 üyesi Bayındır Sağlık Grubu’nun kaliteli sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek. Tedavi hizmetleri anlaşması kapsamında oda üyeleri diş klinikleri de dahil Bayındır Sağlık Grubu bünyesinde hizmet veren tüm merkezlerden özel imkânlarla hizmet alabilecek.

    İş birliğiyle ilgili konuşan Bayındır Sağlık Grubu Genel Müdürü M. Tankut Tabak, “Türkiye’de yeminli mali müşavirlik mesleğinin etik değerlerini, meslek mensuplarını ve mensuplar arası ilişkileri korumak için üstün emekler sarf eden Ankara Yeminli Mali Müşavirler Odası ile böyle bir iş birliğine imza atmaktan gurur duyuyoruz. Odanın 1.500 saygın üyesine üstün kalite anlayışımızla hizmet vereceğimiz için mutluyuz. Bu iş birliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

    Kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti hedefiyle Bayındır Sağlık Grubu’nu tercih ettiklerini belirten Ankara Yeminli Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şahin Savcı ise “13 Haziran 1989 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 3568 Sayılı Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanunu ile mesleğimize yasal bir zemin ve kimlik kazandırıldı. Odamızın kurulduğu günden bugüne kadar meslektaşlarımızın odamızla olan ilişkilerini çok önemsiyoruz. Bu ilişkilerin geliştirilmesi için hem Ankara merkez ofisimizde hem de il temsilciliklerimizde faaliyetlerimizi meslek değerlerimiz ışığında sürdürmeye devam ediyoruz. Bayındır Sağlık Grubu ile değerli dernek üyelerimizin kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti almalarını sağlamak amacıyla bir iş birliğine imza attık. Tüm üyelerimiz için anlaşmanın hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.