DOLAR 32,4211
EURO 34,8393
ALTIN 2428,784
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ankaralı hayvanseverlere müjde

    Ankaralı hayvanseverlere müjde
    08.01.2018
    A+
    A-

    Sedat Tahir A.Ş.-COOK, Çankaya belediyesi ile ortak bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar. “Evcil hayvan atık projesi” nde Çankaya ilçesinde yer alan 6 adet park için işbirliği yapıldı. Sedat Tahir A.Ş.-COOK İş geliştirme koordinatörü Gökhan Tiritoğlu “ Köpek gezdirme alanına sahip ve köpek gezdirme sayıları yüksek olan 6 adet parkta hayvan sahiplerinin rahatça hayvan atıklarını toplayabilmesi için hazırladığımız ücretsiz atık torbası aparatını kurduk. Pilot bölge olarak çalışacağımız parklardaki kullanım ve yararlanma oranına göre bu işbirliklerini diğer belediyeler ile de sürdürmeyi düşünüyoruz” dedi.

    Sedat Tahir A.Ş.-COOK firması sosyal sorumluluk hizmetlerine bir yenisini ekledi. Ankara’nın Çankaya ilçesinde, köpek gezdirme alanları bulunan ve köpek gezdirme sayıları yüksek olan toplam 6 parkta hayvan atıklarının toplanabilmesi için ücretsiz atık torbası aparatı kuruldu. Çevre duyarlı proje de Cook markasının Doğa dostu atık torbalarının kullanılacak. Bahçelievler’de Eser Park -Tunali Hilmi Caddesinde Kuğulu Park – Dikmen caddesinde Cemal Süreyya, parkı – Çayyolu’nda Muharrem Dalkılıç Parkı – Maltepe’de Ördekli Park ve Çayyolu’nda Ahmet Taner Kışlalı Parkında uygulanmaya başlayan proje konusunda bilgi veren COOK Sedat Tahir A.Ş. İş Geliştirme Koordinatörü Gökhan Tiritoğlu “Köpek gezdirme alanına sahip ve köpek gezdirme sayıları yüksek olan 6 adet parkta hayvan sahiplerinin hayvan atıklarını rahatça toplayabilmesi için hazırladığımız ücretsiz atık torbası aparatını kurduk. Bu sayede hem pet sahipleri çevreci hareketimize katılmış olacak, hem de parklarda oturan vatandaşlarımızın rahatsız olmalarının önüne geçilmiş olacak. Doğa dostu markamızın üstlendiği pojemizde Pilot bölge olarak çalıştığı parklardaki kullanım ve yararlanma oranına göre bu işbirliklerini diğer parklarda ve farklı illerde de sürdürmeyi düşünüyoruz” “ dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.