DOLAR 32,3282
EURO 34,8355
ALTIN 2397,136
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anneler Günü için en güzel hediyeler Boyner’de

    02.05.2019
    A+
    A-

    Dünyanın ve Türkiye’nin önemli moda markalarının seçili koleksiyonlarını bir arada sunan Boyner, Anneler Günü’nde de hediye almak isteyenlerin tercihi oluyor. Boyner, annesini ya da annesi kadar sevdiklerini özel bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere çok özel bir kampanya ile eşlik ediyor. 12 Mayıs’a kadar yapılacak 250 TL’lik alışverişe 100 TL hediye çeki veriyor.

    Her sezon birbirinden şık koleksiyonları müşterilerinin beğenisine sunan Boyner, Anneler Günü’ne özel çok sayıda hediye seçeneğiyle de dikkat çekiyor. Zengin bir marka ailesine ve ürün yelpazesine sahip olan Boyner, giyimden aksesuara, ayakkabılardan çantalara kadar zengin seçenekleri çok özel fırsatlarla sunuyor. Boyner, Anneler Günü’ne özel sunduğu kampanyada 12 Mayıs’a kadar yapılacak kozmetik dışı 250 TL alışverişe 100 TL hediye çeki veriyor.

    Sportif anneler için binlerce seçenek Boyner’de

    Bahar mevsimi ile birlikte spor ayakkabı zamanı da geldi. Özellikle beyaz sneaker’lar bu yıl da çok moda. Boyner’de dünyaca ünlü spor markalarının yeni sezon ayakkabı modellerinin yanı sıra eşofman takımları, sweatshirt’ler, tişörtler veya spor çantaları gibi ürünler yer alıyor. Sportif şıklığa önem veren anneler için Boyner, çok sayıda hediye seçeneği sunuyor.

    Ayakkabı ve çanta tutkunu anneler çok mutlu olacak

    Boyner, ayakkabı ve çanta tutkunu anneler için baş döndürücü zenginlikte bir koleksiyon sunuyor. Podyumları etkisi altına alan desen ve renk çılgınlığı, yaz sezonunda ayakkabı tasarımlarında da dikkat çekerken; metalik detaylar, zımbalar ve anvelop formdaki çantalar Anneler Günü hediyesi olarak kalpleri fethetmeye hazırlanıyor.

    Çalışan anneler için hediyeler Boyner’de

    Boyner, Anneler Günü’nde çalışan anneleri de unutmuyor. Boyner’in İlkbahar-Yaz koleksiyonunda, en trend kumaş ve detaylarla tasarlanan kusursuz kalıplı ceket-pantolon takımlar yer alıyor. Takımlarla kombinlenen feminen bluzlar, etekler, ayakkabılar veya çantalar şıklık peşinde olan annelerin sitilini tamamlıyor. Konforlu ama şık bir stilin temel taşlarını oluşturan keten parçalar ise yaz yaklaşırken tercih edilebilecek gözde seçenekler arasında yer alıyor.

    Anneler Günü alışverişinde 100TL hediye çeki fırsatı

    Yüzlerce seçenek ile özel günlerin en doğru adresi olmaya devam eden Boyner’in Anneler Günü’ne özel sunmuş olduğu kampanya kapsamında 12 Mayıs’a kadar Boyner ve YKM mağazalarından yapılacak kozmetik dışı 250 TL ve üzeri alışverişte 100 TL hediye çeki veriliyor. Kazanılan hediye çeki kozmetik dışı ilkbahar-yaz sezonundan yapılacak 250 TL’lik alışverişte kullanılabiliyor.

    Boyner, Anneler Günü’nde annesini ya da annesi kadar sevdiklerini özel bir hediye ile mutlu etmek isteyenleri mağazalarına veya boyner. com. tr’ye bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.