DOLAR 32,2785
EURO 34,6321
ALTIN 2412,741
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anneler Günü’nde en güzel hediye: Remington Keratin Akıllı Saç Düzleştirici

    10.05.2018
    A+
    A-

    Bu Anneler Günü’nde bizleri bu dünyaya getiren, sevgi ve şefkatleriyle hayatlarımızı güzelleştiren annelerimize onları en iyi ve en güzel hissettirecek hediyeyi vermeye ne dersiniz? Annenizin saçlarına ışıltıyı katarak, maksimum derecede bakım ve koruma sağlayacak Remington Keratin Protect Akıllı Saç Düzleştirici Anneler Günü için en iyi hediye olacak!

    Yaklaşan Anneler Günü ile birlikte, hayatlarımıza anlam katan ve sevgileriyle her daim yanımızda olan anneler için hediye arayışları da hız kazanıyor. Kişisel bakım konusunda dünyanın önde gelen markalarından olan Remington’ın 80. kuruluş yılı için özel olarak ürettiği Keratin Protect Akıllı Saç Düzleştirici ile annenize kendisini özel hissettirin.

    Kişisel bakımına dikkat eden kadınların tercihi Remington Keratin Protect Akıllı Saç Düzleştirici, annenize bu yıl en iyi hediyeyi sunmanız için raflardaki yerini aldı. Saç bakımında en iyi kaliteyi arayanlar için özel olarak üretilen Keratin Protect Akıllı Saç Düzleştirici, Keratin & Badem Yağı ile zenginleştirilmiş olduğundan saçlarda maksimum koruma ve bakım sağlıyor.

    Geliştirilmiş seramik plakaları ile daha pürüzsüz ve parlak saçlara ulaşmanızı sağlayan Keratin Protect Akıllı Saç Düzleştirici, 150°C – 230°C arasında 5 ısı ayarı, 15 saniyede hızlı ısınma özelliği ve saçın nem oranını saniyede 8 kez ölçen patentli akıllı ısı koruma sensörü ile kuaför kalitesindeki saçlara kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor.

    Şık gölge grisi ve pembe altın rengi tasarımlarıyla, saçlarınıza sağlıklı bir görünüm, güzelliğinize güzellik katan Keratin Protect Akıllı Saç Düzleştirici’yi annenize hediye ederek, hiçbir zaman unutmayacağı bir Anneler Günü yaşatmak sizin elinizde.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.