DOLAR 32,5193
EURO 34,8871
ALTIN 2443,027
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anneler Günü’nde Jazz Breakfast ile sıra dışı bir kahvaltı keyfi

    Anneler Günü’nde Jazz Breakfast ile sıra dışı bir kahvaltı keyfi
    08.05.2018
    A+
    A-

    Lezzet arayanların buluşma noktası, gastronomi merkezi Eataly’de İtalyan lezzetlerinin ve geleneksel Türk kahvaltısının bir araya geldiği “Jazz Breakfast”, 13 Mayıs Anneler Günü’nde misafirleriyle buluşuyor. Bu Anneler Günü’nde annelerimizi mutlu etmenin en lezzetli yolu Eataly’den geçiyor!

    Tüm sene boyunca yoğun ilgi gören, Pazar sabahlarının vazgeçilmezi Jazz Breakfast, annelerini büyülü melodiler eşliğinde keyifli bir kahvaltıyla şımartmak isteyenler için eşsiz bir alternatif sunuyor.

    Anneler Günü’nde, Bar Terrazzo’nun muhteşem boğaz manzaralı atmosferi ve caz müziği eşliğinde zengin kahvaltı menüsü ile, her zaman en iyisine layık olan biricik annelerimize bu özel günde unutulmayacak bir hatıra bırakabilirsiniz.

    Şık ve rahat ortamı, kaliteli servisi ile kahvaltı tutkunlarının favori adreslerinden olan Jazz Breakfast’ın menüsünde en sevilen Türk kahvaltı klasiklerinden İtalyan kahvaltılarının vazgeçilmezlerine birçok seçenek var. Mis gibi kokan kruvasanlardan Türk kahvaltısının olmazsa olmazı sucuğa, Eataly’de günlük olarak üretilen ev yapımı inek sütü mozzarelladan Kars kaşarına, İtalyan usulü menemenden, domates, fesleğen ve ev yapımı mozzarella peyniriyle çırpılmış yumurtaya pek çok seçenek bulunuyor. Ayrıca yumurta beyazı ve taze otlar ile yapılan fit omlet ve daha pek çok omlet çeşidinin yanı sıra birbirinden lezzetli tost ve sandviç çeşitleri de bulunuyor. Kahvaltıya lezzetli bir final yapmak isteyenler için de ayrıca Nutellalı kruvasan, ricotta peynir ile dağ meyvesi soslu Roma usulü çörek ve pancake menüye damga vuruyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.