DOLAR 32,5712
EURO 34,9088
ALTIN 2440,807
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Anneler Konuşuyor’ Ceyda Düvenci’nin moderasyonu ile ikinci kez düzenlendi

    ‘Anneler Konuşuyor’ Ceyda Düvenci’nin moderasyonu ile ikinci kez düzenlendi
    28.04.2017
    A+
    A-

    Philips Avent’in annelerin seslerini duyurmak için geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği ‘Anneler Konuşuyor’ platformu, 27 Nisan’da ikinci kez anneleri bir araya getirdi. Hikayeleri ile ilham veren annelerin yer aldığı etkinliğin moderatörlüğünü geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Ceyda Düvenci üstlendi.

    Philips Avent, anne ve bebek sağlığına verdiği önem doğrultusunda sunduğu ürünlerin yanı sıra sosyal sorumluluk anlayışıyla da her zaman annelerin yanında olduğunu hissettirmeye devam ediyor. Philips Avent’in geçtiğimiz yıl başlattığı ‘Anneler Konuşuyor’ projesi, bu yıl ikinci defa 27 Nisan’da Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de Ceyda Düvenci’nin moderasyonu ile düzenlendi.

    Bu yıl Anneler Konuşuyor’da, Ayşe Nur Parlak, Bahar Pançuk Deniz, Devletşah Özcan, Fatma Nur Bilgin, Hatice Beyza Bulut, Özge Selçuk Bozkurt, Özge Uzun, Seride Samurkaş ve Yaprak Yapsan konuşmacı olarak annelik deneyimlerini paylaşırken, Yoga Eğitmeni Zeynep Gözübüyük de anneler ve anne adayları için rahatlama sağlayacak nefes egzersizleri yaptırdı. Duygusal ve eğlenceli anların bir arada yaşandığı buluşmanın annelere ışık tutacak etkileyici ve eğitici anları ise Philips Avent’in YouTube hesabından tüm annelere ulaşmaya devam ediyor.

    Hikayeleri ile ilham veren annelerin bir araya geldiği etkinlikte konuşma yapan Philips Türkiye Personal Health Genel Müdürü Milena Elmasoğlu; “Anneler, Philips Avent’in her zaman ilham kaynağı oldu. Biz de sahip olduğumuz sosyal sorumluluk bilinci ve annelerin bizlere verdiği ilham ile geçtiğimiz yıl hayata geçirdiğimiz ve çok güzel geri dönüşler aldığımız ‘Anneler Konuşuyor’ etkinliğimizin ikincisini düzenledik. Bu yıl da Ceyda Düvenci ve birbirinden kıymetli konuşmacılarımız ile birlikte birçok anneye dokunmayı, onlara ışık tutmayı hedefliyoruz. Gerek etkinliğimize katılan annelerin ve anne adaylarının gerekse dijital mecralardan bizi takip eden annelerimizin, uzmanların ve diğer katılımcıların deneyimlerinden faydalanmalarına imkan tanımayı amaçlıyoruz. Hedefimiz ise annelik ve bebek bakımı konusunda ülke çapında bir farkındalık oluşturmak” şeklinde konuştu.,

    Ceyda Düvenci ise “Geçtiğimiz yıl herkes için çok verimli bir etkinlik gerçekleştirmiştik. Bu nedenle bu yıl da seve seve bu platformun moderasyonunu üstlendim ve annelerimizle yine çok keyifli bir gün yaşadık. Philips Avent’in Anneler Konuşuyor projesi ile üstlendiği misyon, yalnızca bir sosyal sorumluluk değil. Bu projenin yadsınamaz kutsal bir yanı da var… İki yıldır bu projenin içinde yer almaktan çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Umudumuz tüm annelere sesimizi duyurabilmek ve tek bir paydada; annelik çatısı altında buluşabilmek” dedi.

    Duygusal anların yanı sıra eğlenceli dakikaların da yaşandığı ‘Anneler Konuşuyor’un gelecek dönemde birbirinden farklı ve ilham veren hikayeleri olan anneleri bir araya getirmesi planlanıyor. Hikayeleri ile ilham veren annelerin deneyimlerini paylaştığı etkinliğin videoları ise Philips Avent’in YouTube kanalı üzerinden tüm annelere ulaşmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.