DOLAR 32,3585
EURO 34,6855
ALTIN 2386,792
BIST 10174,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anneleri mutlu edecek her şey Tchibo’da

    Anneleri mutlu edecek her şey Tchibo’da
    10.05.2017
    A+
    A-

    Tchibo hayatın mimarları anneleri unutmuyor ve göz kamaştıran şıklıktaki hediye seçeneklerini, annelerini her gün mutlu etmek isteyenlerin beğenisine sunuyor. Tchibo, 3 Mayıs Çarşamba gününden itibaren www. tchibo. com. tr internet mağazasında ve tüm Tchibo mağazalarında yerini alacak hediye alternatifleriyle Anneler Günü alışverişini keyfe dönüştürüyor.

    Her hafta birbirinden farklı, şık ve fonksiyonel ürünleri takipçileriyle buluşturan Tchibo, en değerlilerimiz annelerimizi de unutmuyor ve 3 Mayıs Çarşamba gününden itibaren birbirinden şık hediye seçeneklerini annelerini bir gün değil her gün mutlu etmek isteyenlerin beğenisine sunuyor. Mutfak yardımcıları setlerinde spor ekipmanlarına, birbirinden renkli aksesuar setlerinden dikiş ekipmanlarına, Tchibo’nun Anneler Günü hediye seçenekleri içerisinde her anneye uygun bir hediye seti var.

    Annelere yakışır kahveler Tchibo’dan!
    Tchibo’nun dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden elde edilen birbirinden lezzetli kahveleri, Anneler Günü’ne sıcacık bir sohbet eşliğinde kahve kokusu katıyor. Tchibo Anneler Günü’ne özel olarak hazırladığı kahve setleriyle tüm anneleri kahve keyfi yapmaya davet ediyor.
    Çocuklar için Anneler Günü alışverişini keyfe dönüştürecek, anneler içinse büyük bir mutluluğa sebep olacak hediye setlerine ve kahve seçeneklerine 3 Mayıs Çarşamba gününden itibaren www. tchibo. com. tr internet mağazası, 444 28 26 telefonla sipariş hattından ve tüm Tchibo mağazalarından ulaşabilirsiniz.

    Tchibo’nun Anneler Günü’ne özel hediye seçeneklerinden bazıları ise şu şekilde;
    Bizote Taşlı Kolye ve Küpe Hediye Seti, Fiyatı 89,95 TL
    Güneş gözlüğü ve Hasır Şapka Hediye Seti, Fiyatı 49,95 TL
    Sırt Çantası ve %100 Pamuk Fular Hediye Seti, Fiyatı 129,95 TL
    Çiçekli Kol Saati ve Pembe Şal Hediye Seti, Fiyatı 99,95 TL
    Ekru Şal ve Katlanabilir Şemsiye Hediye Seti, Fiyatı 69,95 TL
    Taşınabilir Yoğurt Kabı ve Katlanabilir Yemek Kabı Hediye Seti, Fiyatı 69,95 TL
    Payetli Şal ve Şapka Hediye Seti, Fiyatı 69,95 TL
    Omuz Çantası ve Pamuklu Şal Hediye Seti, Fiyatı 99,95 TL
    İnci Kolye ve Küpe Hediye Seti, Fiyatı 109,95 TL
    Kadın Kol Saati ve Saat Kutusu Hediye Seti, Fiyatı 179,95 TL
    Matara Buzlu Akü, Smart Phone Kol Bandı ve Adımsayar Hediye Seti, Fiyatı 99,95 TL
    Kek Kalıbı ve Kelepçeli Kalıp Hediye Seti, Fiyatı 69,95 TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.