DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Annelerin hediyesi renklerin markası Bella Maison’dan

    Annelerin hediyesi renklerin markası Bella Maison’dan
    30.04.2020
    A+
    A-

    Ev tekstilinde renklerin markası Bella Maison, Anneler Günü’nde annesine sevgisini göstermek isteyenlere birbirinden şık ve özenli seçenekler sunuyor.

    Annelere sevgiyi göstermenin bir zamanı olmasa da Anneler Günü yılın en özel günlerinden biri olmaya devam ediyor. Annesi ve annesi kadar değer verdiği yakınlarıyla birlikte keyifli anlar yaşamak, emekleri için onlara teşekkür etmek isteyenler için Bella Maison, Anneler Günü’nde birbirinden renkli ve şık alternatifleri bir araya getiriyor. Rahatlığı ve zerafetiyle öne çıkan ev giyim kıyafetlerinden şık pijamalara, sürpriz sofralar kurmaya yardımcı renkli sofra gruplarından dekoratif ürünlere pek çok hediye seçeneği sunuyor.

    Evde şık görünmeye özen gösteren annelere…

    Bella Maison’un mor damla figürlü ev giyim ürünleri ve çiçeklerle hareketlenmiş sarı renkteki midi boy elbiseleri, spor ve şık tarzından ödün vermeyen annelerin favori hediyesi olmaya aday. Ekru renginin naifliği ve fırfır detaylarıyla hareketlenen saten görünümlü takımlar, moda tutkusunu evinde de yansıtan annelerin gardırobunu süslüyor. Bella Maison’un çift katmanlı yeni modelleri ve tropik bitkilerle hareketlendirilmiş keten görünümlü takımları ise rahatlığından ödün vermeyen anneler için ideal hediye seçeneklerini oluşturuyor.

    Bella Maison sofra ürünleriyle annelere unutulmaz sofralar kurma fırsatı

    Bella Maison, annesi için keyifli bir güne sürpriz sofralar kurarak özel anlam katmak isteyenlere, kaliteli ve renkli sofra gruplarından alternatifler sunuyor. Bu yıl Ramazan’a denk gelen günde annesine özel bir iftar yemeği hazırlamak isteyenler için de sezon koleksiyonunun öne çıkan pembe tabak takımları, şık şerbet kadehleriyle kombinleniyor, kek standları tatlı sunumuna zenginlik katıyor.

    Anneler Günü’nü renklendirmek isteyenler için Bella Maison’un kampanyaları online mağazasında devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.