DOLAR 32,4012
EURO 34,7889
ALTIN 2441,876
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Antalya’da Aksu yükselişine devam ediyor

    Antalya’da Aksu yükselişine devam ediyor
    08.09.2018
    A+
    A-

    Hürriyet Emlak, ülke genelindeki verilerden derlediği Ağustos 2018 Emlak Endeksi’ni açıkladı. Hürriyet Emlak Ağustos 2018 Emlak Endeksi* verilerine göre satılık konutların fiyatları Ağustos ayında da yükselmeye devam etti.

    Hürriyet Emlak Ağustos 2018 Emlak Endeksi’nin açıkladığı verilere göre Antalya’da son 6 ayda satılık konutlarda fiyatı en çok artan ilçeler %21 ile Aksu ve %14 ile Korkuteli ve Kaş oldu. Gazipaşa, Serik ve Finike ise Antalya’da fiyatların gerilediği ilçeler oldu. Antalya’nın ortalama amortisman süresi ise 20 yıl olarak hesaplandı.

    Antalya’da Aksu yükselişine devam ediyor

    Kiralık konutlar açısından bakıldığında Korkuteli, Kumluca ve Alanya ilçelerinde fiyatların yükselmekte olduğu görüldü. Yaz ayları ile birlikte kiralık fiyatlarının %4 yükseliş gösterdiği Antalya’da kiralık konutlarda 6 aylık ortalama metrekare fiyatı 10,35 TL olarak hesaplandı.

    SON 6 AYDA ANTALYA’DA SATILIK KONUT FİYATLARI
    En çok artan ilçelerEn çok düşen ilçelerEn kısa amortisman süresi
    Aksu%21Serik%-24Manavgat17 yıl
    Kaş%14Gazipaşa%-18Aksu19 yıl
    Korkuteli%14Finike%-9Muratpaşa20 yıl

    * Hürriyet Emlak Temmuz 2018 Emlak Endeksi, Hürriyet Emlak ilanları üzerinden oluşturulmuştur.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.