DOLAR 32,3716
EURO 34,7927
ALTIN 2441,707
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anthony Joshua Kubrat Pulev boks maçı ne zaman saat kaçta hangi kanal canlı yayınlıyor?

    Anthony Joshua Kubrat Pulev boks maçı ne zaman saat kaçta hangi kanal canlı yayınlıyor?
    01.12.2020
    A+
    A-

    Dünya Ağır Sıklet boks karşılaşmasında yakın bir zamanda güzel bir boks maçı daha yapılacak. IBF ağır sıklet şampiyonluk karşılaşması için İngiliz boksör Anthony Joshua ile Bulgar boksör Kubrat Pulev karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 20 Haziran 2020 günü İngiltere’deki Tottenham Stadyumunda yapılacak.

    ANTHONY JOSHUA – KUBRET PULEV BOKS MAÇINI KİM KAZANDI?

    30 yaşındaki Joshua, bu zamana kadar yaptığı 24 maçın 23’ünü kazandı ve birini kaybetti. Meksikalı Andy Ruiz Jr’a karşı sürpriz bir şekilde kaybeden Joshua, rövanş karşılaşmasında rakibini mağlup etmeyi başardı.

    “Kobra” lakaplı Kubrat Pulev ise, bugüne kadar yaptığı 29 maçta bir mağlubiyet aldı. 38 yaşındaki Pulev, tek mağlubiyeti 2014 yılında ünlü Ukraynalı boksör Wladimir Klitschko’dan aldı.

    Anthony Joshua Kubret Pulev karşılaşması, 12 Aralık 2020 Cumartesi gecesi gerçekleşecek. Bu önemli maçın Türkiye yayıncısı bulunmamakta. Wikipedia’nın aktardığı bilgilere göre İngiltere ve İrlanda’da Sky Sports Box Office üzerinden yayınlanırken, Bulgaristan’da TBA platformu üzerinden yayınlanacak. Eğer dünyanın herhangi bir ülkesinden izlemek istiyorsanız, DAZN üyeliği almanız gerekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.