DOLAR 32,3303
EURO 35,0591
ALTIN 2285,095
BIST 8978,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Antwell ile “Yeniden Başlasın”

    Antwell ile “Yeniden Başlasın”

    Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli projeye imza atan Ant Yapı’nın, Çamlıca eteklerinde hayata geçirdiği yeni projesi Antwell’in reklam filmi televizyon ve internette aynı anda yayına girdi. Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen bir konseptin öncüsü olarak, sağlık hizmeti de sunan “iyi yaşam evleri” Antwell’in reklam filmi, eğlenceli bir dille her yaştan insanı “Yeniden Başlamaya” davet ediyor.

    Antyapı’nın; değişen yaşam biçimlerine ve taleplere yanıt verebilmek, her yaşta sağlıklı, aktif, üretken ve dolu dolu bir yaşam alanı sunabilmek amacıyla hayata geçirdiği yeni projesi Antwell’in ilk reklam filmi ekranda yerini aldı. İzleyicisine “Yeniden Başlasın” sloganıyla seslenen film, Titrifikir imzasını taşıyor. Antwell’in aktif, üretken, sağlıklı ve güvenli bir yaşam sunan sosyal dünyasını öne çıkaran film, ileri yaşa karşı oluşmuş toplumsal yargıları eğlenceli bir dille ters yüz ediyor.

    Künye Bilgisi:

    Reklamveren: Antyapı

    Reklamveren Yetkilileri: Fatma Çelenk, Esen Türkmen

    Reklam Ajansı: Titrifikir

    Kreatif Direktör: Emre Gökdemir

    Ekip Lideri: Andaç Erkök

    Yaratıcı Ekip: Gökhan Tosun, Cemre Yardımcı

    Müşteri İlişkileri Direktörü: Dilek Sezen

    Müşteri İlişkileri: İrem Altuğ, Taner Aykut, Ece Aydınalp

    Strateji Ekibi: Kerem Sabuncu, Merve Oynargül

    Ajans Prodüktörü: Ediz Alptekin

    Yapım Şirketi: Filmhakika

    Yönetmen: Fırat Mançuhan

    Prodüktörler: Savaş Lale, Ahmet Zafer Kısacık, Onur Bilge

    Ant Yapı Hakkında

    Ant Yapı, profesyonel yönetimiyle kaliteden asla ödün vermeyen, taahhütlerini eksiksiz ve başarıyla tamamlayan güvenilir yapısıyla, inşaat sektöründe çok çeşitli projelere imza atmak üzere 1991 yılında kuruldu.

    90’lı yıllarda başlayan ve 2000’li yıllardaki yeniden yapılanması sonrasında devam eden faaliyetleriyle ANT YAPI, hem yurt içi hem de yurt dışında çeşitli konut, rezidans, otel, okul, kültür merkezi, iş merkezi, alışveriş merkezi, eğlence merkezi gibi projeleri başarıyla hayata geçirdi. Projelerin ve taahhütlerin başarıyla gerçekleştirilmesinin arkasında yatan pozitif düşünce içeren yaklaşımı, profesyonel ekibi, modern teknoloji ve yeniliklerin takibine verdiği önemle ANT YAPI, kurulduğu günden bugüne 10 milyon metrekarenin üzerinde projeye imza attı.

    ANT YAPI, yurt dışında IQ‘su yüksek taahhüt ağırlıklı işleri, yurt içindeyse IQ+EQ’su yüksek yatırım projeleriyle, iş ortağı olarak gördüğü ANT YAPI dostlarının ihtiyaçları doğrultusunda, en uygun çözümleri üreterek hizmet vermeye devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.