DOLAR 32,5808
EURO 34,7943
ALTIN 2508,506
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Apple’ın iOS14 ile çıkardığı yeni gizlilik özellikleri

    Apple’ın iOS14 ile çıkardığı yeni gizlilik özellikleri
    07.10.2020
    A+
    A-

    Apple, yaptırımı geciktirmiş olabilir, ancak iOS14 güncellemesi hayatımıza girdi bile ve gizlilik politikası kapsamında IDFA’de yapılacak değişiklikler de önümüzdeki yıldan itibaren yürürlükte olacak. Yaşanan ertelemenin sayesinde elde ettiğimiz bu ekstra zamanı öğrenmek ve test etmek için nasıl kullanabileceğinizi tartışmanın en doğru vakti! AdColony ve MMA (Mobile Marketing Assosciation) Apple’ın gizlilik değişiklikleri hakkında bilinmesi gereken her şeyi 12 Ekim saat: 18.00 de açıklıyor.

    Gizliliğin, çoğu mobil geliştiricinin beş yıl önce akıllarında tuttuğu bir şeyden, işlerinin en önemli bölümlerinden birine gittiğini söylemek, yetersiz kalıyor. Apple, kullanıcıları izleme veya cihaz kimliklerini üçüncü şahıslarla paylaşma konusunda geliştiricilere izin sorumluluğunu verdi. Geliştiriciler için değişikliklerin uygulanması kolay, ancak tüm mobil ekosistem üzerindeki etkileri karmaşık olabilir ve bu değişiklikleri anlamak için zaman ayırmaya değer!

    Hedeflenen ve adreslenebilir kitlelerdeki değişikliklere ek olarak, mobil uygulamalara sahip markalar da bu değişikliklerden etkilenecek. Birçok marka uygulaması, uygulama yükleme kampanyalarındaki değişiklikleri fark etmedi ve hem kampanya hem de uygulama geliştirme tarafında SKAdNetwork gereksinimlerini nasıl destekleyeceğini hâlâ bilmiyor.

    iOS 14 güncellemesi hayatımıza çoktan girdi. Geliştiriciler Apple’ın en son işletim sisteminin getirdiği değişiklikleri oluşturmaya, test etmeye ve ayarlamaya devam ediyor. Ancak, birçok geliştiricinin ciddiye almadığı önemli bir değişiklik var: Kullanıcı verileri için onay toplama. Ocak ayında tam anlamıyla gerçekleşecek olan güncelleme kullanıcıları, uygulama geliştiricileri ve reklamverenleri nasıl etkileyecek?

    AdColony ve MMA (Mobile Marketing Assosciation), marka reklamverenlerinin Apple’ın gizlilik değişiklikleri hakkında bilmesi gereken her şeyi ve bundan sonra iOS uygulamalarında medya satın alımlarına nasıl yaklaşacağını 12 Ekim 2020 Pazartesi günü 18.00’da gerçekleşecek olan webinar’da paylaşacak.

    Siz de konunun uzmanından değişiklikleri ücretsiz öğrenmek isterseniz AdColony EMEA ve Latin America Başkan Yardımcısı Warrick Billigham’ın moderatörlüğünde, AdColony Reklam Ürünleri Müdürü Alasdair Pressney ve AdColony Gizlilik ve BigData Ürünleri Müdürü Alex Ritchie’nin katılımıyla MMA’ın organize ettiği eğitime katılmak için kaydınızı yaptırın.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.