DOLAR 32,3221
EURO 35,0959
ALTIN 2300,177
BIST 9046,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Apsiyon, Deloitte Technology Fast 50’ye girdi

    Apsiyon, Deloitte Technology Fast 50’ye girdi
    19.02.2021
    A+
    A-

    Türkiye genelinde ve yurt dışında; 950 bin konuta ve 1.9 milyondan fazla kişiye hizmet veren Apsiyon, bu yıl da Deloitte Technology Fast 50 Listesi’ne girmeyi başardı. 2018 ve 2019 yıllarında da hızlı büyümesiyle listede yer alan şirket, 2020 yılında gösterdiği büyüme ile listede yeniden yer aldı.

    Kurulduğu günden bu yana hızlı büyümesini sürdüren Apsiyon, 2020 yılında gösterdiği başarılı büyüme ivmesi ile Türkiye’de en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin belirlendiği Technology Fast 50 Turkey 2020 Listesi’nde yerini aldı.

    “Çevik ve hızlı yapımız, bizi başarıya götüren en temel kriterler arasında yer alıyor”

    Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Apsiyon CEO’su ve Kurucu Ortağı Kudret TÜRK, “Apsiyon olarak, kurulduğumuz günden itibaren hızlı büyümemize devam ediyoruz ve teknoloji, Ar-Ge ve insan kaynakları yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Teknoloji bugünün ve geleceğin en önemli temel ihtiyacı, Apsiyon olarak biz işte tam da bu ihtiyacı karşılıyoruz. Tesis Yönetim Sektörü’ne dijitalle yeni bir soluk getiriyoruz ve sektördeki açıkları kapatıyoruz. Günün değişen ihtiyaçlarına ve kullanıcıların beklentilerine çok hızlı cevap verebiliyoruz. Kurum kültürümüze dönüşen bu çevik ve hızlı yapımız, bizi başarıya götüren en temel kriterler arasında yer alıyor” şeklinde konuştu.

    “Tavsiye edilir bir teknoloji şirketine dönüştük”

    2020’nin pandemi etkisi altında geçtiğinin altını çizen TÜRK, “2020 yılıyla birlikte teknolojinin hayatımızdaki derinliği ve kullanım oranları arttı. Hayat normale dönse de teknolojisiz bir gelecek artık düşünülemez, Apsiyon olarak biz de teknolojiyle geleceğin yönetim alışkanlıklarını şekillendiriyoruz. Pandemi öncesinde olduğu gibi pandemi sırasında da ürünlerimizi geliştirmeye devam ettik ve bu noktada insan kaynağımızı güçlendirmek odak noktamız oldu. Hayata geçirdiğimiz yeni ürün ve çözümler, kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmanın yanı sıra bize olan inancı da artırdı. Bu artışla birlikte her geçen gün tavsiye edilir bir teknoloji şirketine dönüştük ve maalesef birçok sektörün durma noktasına geldiği bir yıl yaşaırken biz ne mutlu ki büyüme elde ettik. Bu büyümeyle de son 3 yıldır olduğu gibi bu yıl da Deloitte Technology Fast 50 Turkey’deki yerimizi aldık” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.