DOLAR 32,7793
EURO 35,0617
ALTIN 2447,663
BIST 10471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ardıç ağacının kendine has kokusuyla 80 derece hijyen ve ferahlık

    Ardıç ağacının kendine has kokusuyla 80 derece hijyen ve ferahlık
    13.11.2020
    A+
    A-

    Ovalardan dağlık alanlara, geniş bir alanda yetişebilen Ardıç ağacı, çağlar boyu şifalı bulunan meyvesinin yanı sıra kokusu ile de diğer ağaçlardan farklılaşır. Ormanların ve ferah dağların kokusu, artık Selin Ardıç 3767 ile dilediğiniz an yanınızda. Torosların 3767 metrelik zirvesinden ilham alan Selin Ardıç Kolonya, verdiği ferahlık hissinin yanı sıra içeriğindeki yüzde 80 oranında etil alkol ile anlık hijyen ihtiyacınızı da karşılıyor.

    Suya, sabuna ulaşamadığımız her an yanımızda, hayatımızı kolaylaştıran Selin, Ardıç ağacının ormana saldığı benzersiz kokusuyla Torosların zirvesine çıkmış gibi bir ferahlık yaşatıyor. İçeriğindeki yüzde 80 oranındaki etil alkol ile hijyen sağlarken, kokusuyla sizi bambaşka bir dünyaya götürerek rahatlatıyor.

     

    Selin’in “Hayatın Kokusu” serisinde Ardıç’ın yanı sıra Bahçe Gülü, Lavanta, Hanımeli ve Mavi Ladin seçenekleri de bulunuyor. Dermatolojik olarak test edilen Hayatın Kokusu serisi kolonyalar, 150 ml ve 100 ml boylarının yanı sıra 35 ml’lik mini boyu ile de her an her yerde kullanılabiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.