DOLAR 32,3565
EURO 34,7442
ALTIN 2394,275
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Argan Yağlı Head&Shoulders Supreme Serisi ile saçlarda yaz sonrası bakımı

    Argan Yağlı Head&Shoulders Supreme Serisi ile saçlarda yaz sonrası bakımı
    02.10.2018
    A+
    A-

    Yazın güneş ve denizin yıpratıcı etkisi ile sertleşen ve matlaşan saçlar için şimdi bakım zamanı! Argan Yağlı Head&Shoulders Supreme Serisi ile yaz sonrası saçları kışa hazırlamak çok kolay.

    Dünyanın 1 numaralı şampuanı Head&Shoulders*, yumuşak, güzel saçlara ve sağlıklı bir saç derisine sahip olmak isteyen kadınlar için sunduğu Supreme Serisi ile yaz sonrası saç bakımı için kolay bakım sağlıyor.

    Yazın yıpratıcı etkisi ile bakımsız kalan saçlar, kışın gelmesi ile mevsim değişimine maruz kalıyor. Bu da saçlar için ekstra bakım gerektiriyor. Head&Shoulders’ın yüzde 100’e kadar koruma sağlayan üç etkili formülünü argan yağının gücüyle buluşturan Supreme, saçları kökten uca beslerken derinlemesine nemlendirip koruyor. İçeriğindeki piroctone ve olamin ile saç derisini nemlendiren, koruyan ve kepeği önleyen Supreme, vitaminler, yağ asitleri ve antioksidanlar açısından çok zengin argan yağının mucizevi etkisiyle saça sağlık, parlaklık, yumuşaklık veriyor.

    Yıpranmış, kurumuş ve matlaşmış saçlara çözüm!

    Head&Shoulders Supreme, yıpranmış saç tellerine bakım yaparak nemlendirici etkisiyle saçların kolayca taranmasına ve parlaklığını geri kazanmasına yardımcı oluyor. Ayrıca, ilk yıkamadan itibaren %100 kadar kepeksiz saçlar sunuyor.

    Head&Shoulders Supreme serisinde bulunan Supreme Nem şampuan ve saç kremi, güneş ve tuzun etkisi ile kuruyan saçlara yoğun nem sağlıyor. Supreme Onarıcı şampuanı ve kremi ise yazın yıpranmış saçlara ihtiyaç duyduğu onarımı sunuyor. Supreme Güç şampuan ve saç kremi de matlaşan ve sertleşen saçlara parlaklık ve yumuşaklık vadediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.