DOLAR 32,4975
EURO 34,7954
ALTIN 2487,604
BIST 9559,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Arkitera Seyahat Bursu 2018’ başvuruları tüm hızıyla devam ediyor

    ‘Arkitera Seyahat Bursu 2018’ başvuruları tüm hızıyla devam ediyor
    15.02.2018
    A+
    A-

    Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından ilk kez 2010 yılında verilen ve ‘Türkiye’nin mimarlık alanındaki ilk seyahat bursu’ olma özelliğini taşıyan Arkitera Seyahat Bursu, 2017’den itibaren Geberit sponsorluğunda gerçekleştiriliyor. Teması ‘ortaklık’ olarak belirlenen ve katılımcıları ortaklık kavramının mimarlığa yansımasını sorgulatmak için yola çıkan yarışmanın son başvuru tarihi ise 16 Nisan Pazartesi.

    144 yıllık deneyimini arkasına alarak ürünler geliştiren Geberit, Arkitera Seyahat Bursu programıyla öğrencilere destek olmaya devam ediyor.

    2017’den itibaren Geberit sponsorluğunda düzenlenen Arkitera Seyahat Bursu’nun 2018 teması, Geberit’in bu yılki mottosu ile pararel olmak üzere ‘Ortaklık’ olarak belirlendi. ‘Ortaklık’ kavramını detaylarıyla irdeleyecek yarışma kapsamında Arkitera; öğrencilerden ortaklık kavramının mimarlığa yansımasını sorgulayan bir rota belirlemesini isteyecek. 20 – 25 yaş arasındaki mimarlık, şehir ve bölge planlama, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı ve çevre tasarımı bölümü öğrencilerine ve mezunlarına verilecek bursun jüri koltuğunda bu yıl ünlü mimar Gökhan Avcıoğlu da yer alıyor.

    ‘Arkitera Seyahat Bursu 2018’ kapsamında Arkitera ve Geberit bursiyer adaylarından; dünyanın ve/veya Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki gezi planları hazırlamalarını bekliyor. Ve değerlendirme kriterleri olarak;

    • Öğrencilerin bireysel gelişimine katkı sağlamasına,
    • Bursiyerin sunacağı bütçenin ekonomik olmasına,
    • Ve içeriğin tüm platformlarda zenginleştirilmesine bakılıyor.

    Katılımcıları ortaklık kavramının mimarlığa yansımasını sorgulatmak için yola çıkan yarışmanın son başvuru tarihi ise 16 Nisan Pazartesi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.