DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arma Kontrol ISAF 2017’de yeni ürünleri sergiledi

    Arma Kontrol ISAF 2017’de yeni ürünleri sergiledi
    14.09.2017
    A+
    A-
    2006 yılından bu yana güvenlik otomasyonu alanında üretici firma olarak faaliyet gösteren Arma Kontrol, 14 – 17 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen 21. Uluslararası ISAF Security Fuarı’nda sektörün profesyonelleriyle bir araya geldi. Arma Kontrol, fuarda çarpışma testlerinden başarıyla geçen sertifikalı ürünlerini de sergileme imkanı buldu.
     
    Güvenlik sektörünün ilgiyle takip ettiği ISAF Fuarı bu sene de kapılarını İstanbul Fuar Merkezi’nde açtı. Türkiye’den ve dünyadan sektörün önde gelen aktörlerini buluşturan fuarda başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Arma Kontrol’de yeni projeleriyle yer aldı.
     
    ISAF Security (Güvenlik Fuarı), ISAF IT Security (Bilgi ve Ağ Güvenliği) ve ISAF Smart Home (Akıllı Binalar ve Bina Otomasyonu) gibi farklı konseptleri bir araya getiren fuar, katılımcılarını son teknoloji güvenlik ürünleri ile tanıştırırken, her yıl farklı temalarla da sektörün nabzını tutuyor. 40’tan fazla ülkenin güvenlik ihtiyaçlarına yüksek teknolojili çözümler sunan Arma Kontrol, bu yıl İstanbul Fuar Merkezi’nde özellikle altyapı yetersizliğine çözüm olarak sunduğu Teleskopik Road Blocker Sistemlerini tanıttı. Yakın zamanda çarpışma testinden başarıyla çıkan Teleskopik Road Blocker Sistemi’nin yanında patentini aldığı diğer Hidrolik Mantar Bariyer sistemleri de fuarda yoğun ilgi gördü.
     
    2009 yılından bu yana ISAF Fuarı’na katıldıklarını ifade eden Arma Kontrol Sistemleri Kurucusu ve CEO’su Koray Kartal:“Güvenlik sektörünün gelişmesi ve büyümesi adına ISAF Fuarı gibi girişimler bizler için oldukça sevindirici. ISAF Fuarıgüvenlik ihtiyacının gittikçe yaygınlaşmasıyla önemini ve ziyaretçi sayısını her geçen gün artırıyor. Biz de Arma Kontrol olarak her yıl sektörün önde gelenleri ve müşterilerimizle bu fuarda bir araya gelerek güvenlik sektörüne katma değer sağlıyoruz. Bu yılki ISAF Fuarı, bizim için çok daha anlamlı. Çünkü yakın zamanda Roma’da yapılan çarpışma testini geçerek P1 derecesi alan ilk Türk firması olduk. Bu başarımızı korumayı ve ürünlerimizi geliştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.
     
    Anti Terör Bariyer Sistemlerine ilgi yoğun
    Arma Kontrol tarafından özellikle Avrupa’da yaşanan araçlı intihar saldırılarına karşı geliştirilen mantar bariyerlerin yoğun ilgi gördüğü fuarda, Road Blocker Sistemleri de dikkat çekti. PAS68 P1 testinden başarıyla geçen ilk Türk firması olan Arma Kontrol, fuarda Anti Terör Bariyer sistemlerini tüm detaylarıyla sergiledi.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.