DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aromatik yağlarla hamilelik döneminde şişkinlik ve ödemi geride bırakın

    Aromatik yağlarla hamilelik döneminde şişkinlik ve ödemi geride bırakın

    Anne adayları hamilelikle birlikte hayatlarının hem zorlu hem de keyifli dönemlerinden birine giriş yapıyor. Bu dönemdeki zorlukları minimize ederek anne adayının daha keyifli bir hamilelik geçirmesini hedefleyen Qualitasspa, bünyesindeki uzmanlar tarafından yapılan özel hamile masajıyla sektördeki farkını ortaya koyuyor.

    Wyndham Grand İstanbul Levent’te bulunan Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, anne adaylarının sorunlarını azaltmaya yönelik hamile masajıyla gebeliğin beraberinde getirdiği sorunlara bir çözüm önerisi sunuyor.

    Wyndham Grand İstanbul Levent’te bulunan Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, anne adaylarının şişkinlik ve ödem problemini aromatik yağlar ve uzman eller aracılığıyla minimize etmeyi hedefleyen hamile masajını sunuyor. Çok talep gören bu masaj, özel hamile masajı yatağı sayesinde çok daha rahat ve pratik olarak profesyoneller tarafından sağlanıyor. Yurt içinde MEB tarafından onaylı 608 saatlik masaj sertifikasına ya da uluslararası alanda verilen masaj sertifikalarına sahip uzmanlar tarafından yapılan masaj, gerginleşen kasları yumuşatarak anne adayının bedenini rahatlatıyor. Ortalama 50 dakika süren örfelaj ağırlıklı masaj, anne adayının seçtiği lavanta gibi aromatik yağlarla yapılara masajın daha da etkili olmasını sağlıyor.

    Uzmanlar tarafından hamile masajının ilk 2 ve son ay dışındaki dönemlerde yaptırılması öneriliyor. Qualitasspa, bu masajdan yararlanmak isteyen tüm anne adaylarını Wyndham Grand İstanbul Levent’ e davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.