DOLAR 32,3816
EURO 34,5567
ALTIN 2378,298
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ars Longa’nın son çalışması Yüreğim İmparator kliplendi

    Ars Longa’nın son çalışması Yüreğim İmparator kliplendi
    21.01.2018
    A+
    A-

    Olmazları olduranların festival markası olan İstanbul Blue Night ve Sony Music Türkiye işbirliğiyle yaratılan, alternatif müzikle uğraşan gençleri desteklemek ve onları kitlelerle buluşturmak amacıyla hayata geçen, İstanbul Blue Night Records etiketiyle yayınlanan şarkı, şimdi merakla beklenen klibiyle izleyiciyle buluşuyor.

    Vokal ve gitarda Ali Sinan Çulhaoğlu, gitarda Uygar Çehreli, bas gitar ve vokalde Berat İşçioğlu, klavye ve vokalde Tuba Gördes ve davulda Mehmet Kemal Ülkenciler’den oluşan grubun bu yeni çalışması “Yüreğim İmparator”un Öykü Onur Tanyel yapımcılığıyla çekilen klibinde, yönetmen koltuğunda Dünay Kılıç oturuyor. Görüntü yönetmenliğini Eren Yıldız, sanat yönetmenliğini Gökmen Türk’ün üstlendiği klip, görsel dünyası gibi hikayesiyle de ilgi çekiyor.

    İstanbul Blue Night Records’un heyecan verici bir sürprizi daha bulunuyor. Müzik dünyasının yakından tanıdığı Güven Erkin Erkal ile İpek Atcan’ın kral ve kraliçeyi canlandırdığı klipte, “Bizi müzik birleştirir” fikrinden yola çıkan bir gençlik hareketini izliyoruz. Yaptıkları müzik aletleri ile kendilerini kral ve kraliçeye beğendirmeye çalışan gençlerin ardından, kapalı bir sandıkla mekana gelen Ars Longa üyeleri, kendi ürettikleri gitar ile bir anda akışı değiştiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.