DOLAR 32,587
EURO 34,8475
ALTIN 2418
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Artemis, Türkiye genelindeki yetkili servislerini daha da güçlendiriyor

    Artemis, Türkiye genelindeki yetkili servislerini daha da güçlendiriyor
    16.08.2018
    A+
    A-

    Banyo yıkanma alanlarının öncü markası Artemis, Ar-Ge ve Ür-Ge süreçlerinin yanısıra yetkili servis ağıyla da liderliğini güçlendiriyor. Ürünlerinin satış sonrası süreçlerini, etkin teknik servisiyle destekleyen ve kalite kontrol süreçlerini eksiksiz yürüten Artemis, Türkiye genelinde 260 bayi ve 70 yetkili servisine verdiği eğitimlerle de hizmet kalitesini yükseltiyor.

    Banyo yıkanma alanı ürünlerinin 20 yıllık öncü markası Artemis, son teknoloji malzemeleri ürünlerinde kullanarak sektörde yarattığı farkı servis ağının kalitesiyle güçlendirmeye devam ediyor. Artemis, Ağustos ayı boyunca Türkiye çapındaki 70 yetkili servisini Gebze’deki fabrikasında ağırlayarak, Ar-Ge ve Ür-Ge süreçlerini paylaştı. İlk etapta; Mardin, Adana, Gaziantep, Erzurum, Aksaray, Nevşehir, Konya, Hatay ve Urfa illerinden gelen yetkili servis elemanları, böylece üretimdeki tüm süreçleri yakından görerek, ürünlerin daha yakından tanıma fırsatı buldu.

    Yetkili Serviste “Ustalık” Önemli

    Artemis Genel Müdürü Ahmet Kaan Koçulu, sahada müşteriyle birebir muhatap olan bayi ve yetkili servis elemanlarına yönelik sürece ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı:

    Türkiye genelinde 260 bayimiz bulunuyor. Banyo yıkanma alanlarında sektörün öncü dünya markası olarak, tamamen Türk sektör profesyonellerinin eseri AR-GE ve ÜR-GE süreçlerimizin ürünlerini müşterilerimizle paylaşmanın heyecanı hep var. Ürünlerimizin satış sonrası süreçlerini, etkin teknik servisimizle destekliyor ve kalite kontrol süreçlerini eksiksiz yürütüyoruz. Bizim için en büyük öncelik “mutlu müşteri”dir. Bu amaçla 70 yetkili servisimizi Ağustos boyunca fabrikamızda ağırlıyoruz. Üretim ve paketleme süreçlerini görmeleri bizim için önemli.

    Gelen servislerimiz hep aynı şeyi söylüyor “bu işte ustalık çok önemlidir, her gittiğimiz müşteri sorar “ustan kim” diye”. Biz de Artemis olarak, sahada müşterimizle birebir muhatap olan ustalarımızla daha organize bir iletişim ve eğitim ağı içerisinde olmayı tercih ettik. Ağustos ayı içinde; Mardin, Adana, Gaziantep, Erzurum, Aksaray, Nevşehir, Konya, Hatay ve Urfa illerimizden yetkili servislerimizi davet ettik. Amacımız, önce onları dinlemek sonra yeni ürün teknolojilerimizi, işleyişlerini, montajını ve müşteri hizmetleri birimini uygulamalı olarak anlatmak. Eğitim ve uygulamaların bir sınava tabii tutuyor ve katılım belgesi veriyoruz.

    20 yılı aşan tecrübemizin ışığında, bundan sonra da yüksek kalite ürünlerimizle sektörü geliştirmeye ve müşterilerimizin hayatına mutluluk katmaya devam edeceğiz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.