DOLAR 32,4736
EURO 34,7748
ALTIN 2478,674
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Artstone Panel Sistemleri’ne Altın Çekül Ödülleri’nde Duvar Kategori Ödülü

    Artstone Panel Sistemleri’ne Altın Çekül Ödülleri’nde Duvar Kategori Ödülü
    22.01.2021
    A+
    A-

    Türkiye’de yapı sektörünün en prestijli ödülleri arasında sayılan ve bu yıl 26’ncısı düzenlenen Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri sahiplerini buldu. ‘Yapıda İnovatif Ürün’, ‘Fikir’ ve ‘Pazarlama’ olmak üzere 3 ana kategorinin yer aldığı ödül töreni, pandemi koşulları nedeniyle online olarak düzenlendi. Törende Artstone Panel Sistemleri, geliştirdiği duvar paneli C-Wall ExPro ile Duvar Kategori Ödülü’ne layık görüldü.

    Kendine özgü laminasyon tekniği geliştirdi 

    İnovatif ve sürdürülebilir ürünler geliştirme noktasında 15 yıl ve 10.000’den fazla proje tecrübesine sahip Artstone Panel Sistemleri’nden yapılan açıklamaya göre şirket, C-Wall ExPro Çimento Esaslı Beton Paneli’ni dünyada bir ilki gerçekleştirerek kendine özgü geliştirdiği laminasyon tekniği ile üretti. Bu sayede panelin yapıştırma ve mekanik montaj tekniği ile, kolaylıkla ve kısa sürede uygulanabilmesini sağladı. Panel ile beton yüzeyin en özgün halinin yapılara çok daha pratik, hafif ve etkili bir biçimde taşınması amaçlanıyor.

    “Doğalıyla elde edilmesi zor olanı dokuları pratik olarak sunmak temel amacımız” 

    Bu denli prestijli bir ödülün sahibi olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Artstone Panel Sistemleri Genel Müdürü Bilal Emre Türkgeldi, “Artstone olarak üretim süreçlerimizin %90’lık kısmını teknoloji, %10’luk kısmını ise el işçiliği ile gerçekleştiriyoruz. Doğalıyla elde edilmesi zor olanı dokuları pratik olarak sunmak temel amacımız. Son olarak geliştirdiğimiz ve çok kıymetli bir ödüle layık görüldüğümüz yenilikçi ürünümüz C-Wall ExPro Çimento Esaslı Beton Paneli ile de bir ilki gerçekleştirdik. Betonun en doğal halinin içeriğinde kullanıldığı çimento esaslı duvar paneli olarak kullanıcılara sunduk. %100 doğal görünümü ile brüt beton dokusunu en saf haliyle yaşam alanlarına taşımayı amaçlıyoruz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.