DOLAR 32,5994
EURO 34,8164
ALTIN 2502,836
BIST 9451,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Artstone, Taş Serisi ile açık alanlarda keyifli mekanlar tasarlanıyor

    Artstone, Taş Serisi ile açık alanlarda keyifli mekanlar tasarlanıyor
    18.05.2022
    A+
    A-

    Yenilikçi ürünleri ile dikkat çeken sektörün öncü markası Artstone, doğanın sunduğu eşsiz dokuları yaşam alanlarınıza kusursuz bir özenle taşıyor. Sağladığı görsel zenginliğin yanı sıra, müşteri memnuniyetine ve yüksek standartlarda ürün ve hizmet sunmaya verdiği önem ile Artstone dekoratif uygulama panelleri güvenle tercih ediliyor.

     

    Havaların ısınması ile bahçe ve açık alan kullanımının arttığı bu süreçte, doğanın güçlü ve yalın vurgusunu yenilikçi çizgileriyle buluşturan Artstone Taş Serisi panelleri, peyzaj projelerinde keyifli alanlar tasarlamaya yardımcı oluyor.

    Doğanın Ritmi ve Taşın Sağlam Karakteri…

     

    Form alabilen yapısı sayesinde eğimli yüzeylere kolayca uygulanabilen Taş Serisi; taşın geleneksel dokusunun pratik şekilde mekanlarınıza uygulanmasına imkân sağlıyor. Üstün özelliklere sahip geniş ürün gamıyla tasarım dünyasına inovatif ve kreatif ürün seçeneği sunarak, her dönemin gözde malzemesi olan taş görünümünü yaşam alanlarınıza taşıyor.

    Taşın Güçlü Vurgusu Tüm Yüzeylerde…

     

    Dokusunda doğanın izlerini barındıran Artstone panellerini, geniş ürün gamı, canlı renkleri ve eşsiz desenleri ile mimari projelerin kendine özgü kimlik kazanmasında anahtar rol oynuyor. İnce fakat dayanıklı yapısı, montaj kolaylığı, A2 yangın dayanımı, suya ve neme karşı dayanıklı olan Artstone panelleri, uzun yıllar boyunca kullanım imkânı sunuyor.

    Doğalına oranla hafif ve form alabilen ürün yapısı sayesinde tüm yüzey tiplerine uygulanabilen Taş serisi ile sade ve etkileyici mekânlar tasarlayabilir; her gün geliştirmekte olduğu geniş ürün gamıyla yaşam alanlarına yenilikçi ve modern çözümler sunan Artstone’un tüm modellerini incelemek için artstone. com’u ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.