DOLAR 32,2854
EURO 34,7855
ALTIN 2410,17
BIST 10264,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arzum Rose Touch ve Arzum Rosy pürüzsüz bir ten isteyen kadınların yanında

    Arzum Rose Touch ve Arzum Rosy pürüzsüz bir ten isteyen kadınların yanında
    14.07.2017
    A+
    A-

    Üstün teknolojisi ve yenilikleriyle kadınların günlük yaşamını kolaylaştıran Arzum, güzellik konusunda da kadınları yalnız bırakmıyor.

    Kadınların hayatında “Sen Dokunursun Değişir Dünya” mottosuyla fark yaratan Arzum, günlük hayatın yanı sıra kişisel bakımda da kadınların en büyük yardımcısı oluyor. Rose Touch ve Rosy epilasyon serisiyle pürüzsüz bir ten isteyen kadınların yanında olan Arzum, şık ve ergonomik tasarımıyla da göz dolduruyor. Mevsimin ve yazlık giysilerin keyfini çıkarmak için Arzum Rose Touch serisi kadınların en büyük yardımcısı oluyor.
    Arzum Rose Touch epilasyon seti ile hızlı ve etkili epilasyon

    60 cımbızlı sistemi sayesinde tüyleri kökünden alarak uzun süreli pürüzsüzlük sağlar. İleri, geri veya dairesel formda kullanma imkanı sunan özel Erase teknolojisi çekme hissi olmadan saniyeler içerisinde pürüzsüz bir ten sunar. Hassas bölgeler için hassas kullanım sunan 18 cımbızlı mini epilatörü ise seyahatleriniz için ideal çözümdür.

    Ergonomik tasarımıyla her an yanınızda: Rosy Epilasyon Cihazı

    Uzun süreli pürüzsüzlük için tüyleri kökünden alan Arzum Rosy epilasyon cihazı, 18 cımbızlı sistemi ve kablolu kullanımı sayesinde kesintisiz uygulama rahatlığı sağlıyor. Ergonomik tasarımı ile seyahatlerin de vazgeçilmezi haline geliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.