DOLAR 32,5572
EURO 34,981
ALTIN 2423,555
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Asis Elektronik’e KOSGEB’ten ödül

    Asis Elektronik’e KOSGEB’ten ödül

    İleri teknolojilere yönelik bilgi birikimi ve tecrübesi ile Akıllı Şehirler, Savunma ve Siber Güvenlik sektörlerinde faaliyet gösteren Asis Elektronik, KOSGEB tarafından verilen “İşbirliği – Güçbirliği Yapan Kobi” ödülünün sahibi oldu.

    Türkiye’nin ihtiyaçlarını gözeterek yenilikçi teknolojiler ve hizmetler geliştiren Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. yüzde 100 yerli sermaye ile ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. Gerçekleştirdiği çalışmalar ile KOSGEB ile ortak hedefler benimseyen Asis Elektronik, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımı ile düzenlenen 6. KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri Töreni’nde “İşbirliği – Güçbirliği Yapan Kobi” ödülüne layık görüldü.

    KOSGEB’in düzenlendiği ödül törenindealmaktan ve bu tablonun bir parçası olmaktan dolayı gurur duyduklarını belirten Asis Elektronik Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Hakan Özyürek, “KOSGEB ekonomik hayatımızın, üretimin, istihdamın öncü kuruluşlarındandır. KOBİ’lerin girişimcilik kültürünün gelişmesi, rekabet güçlerinin artması için KOSGEB önemli bir yaptırım gücüdür. Biz de ülkemizin kalkınması adına KOSGEB ile ortak hedefler benimseyerek stratejilerimizi belirliyor ve ekonomiye katkı sunmak üzere çalışmalarımıza yön veriyoruz” dedi.

    Ülke ekonomisine katkı sağlayan iş birliği modeli

    İşbirliği modelini anlatan Hakan Özyürek, “Asis Elektronik olarak çalışmalarımızı üretim, istihdam ve teknoloji düzeyini ileriye taşıma, ihracatımızı artırma hedeflerimiz doğrultusunda şekillendiriyoruz. Hindistan’ da toplu taşıma sektöründe Asis Elektronik tarafından sağlanan elektronik ücret toplama sisteminin içinde yer alması ve metro-metrobüs istasyonlarında kullanılması için “flap gate” olarak tanımlanan turnike sisteminin tasarlanması, üretilmesi ve elektronik ücret toplama sistemine entegrasyonun sağlanması konusunda en iyi işbirliği-güçbirliği modelini oluşturmuş ve sürdürülebilirliğini sağlamış olmaktan dolayı onur duyuyoruz. Bu iş birliği modeli ile mevcut teknolojiye uluslararası standartlara ve teknolojik isteklere karşılık verebilecek düzeyde bir katkı sağladık. Geliştirdiğimiz ürünümüzün Hindistan ve diğer ülkelere ihracatını sağlayarak ülkemizin ekonomisine döviz girdisi sağlamanın yanı sıra Türkiye’ de üretim sanayisinin çözümünü birçok fuarda sergilemiş olduk” dedi.

    Akıllı Şehirler, savunma ve siber güvenlik sektörlerine sunduğu katma değeri artırmak, bilgi birikimi ve kabiliyetlerini derinleştirmek üzere yeni bir yapılanma sürecine giren Asis Elektronik, 2019 yılında ASİS CT-City Technologies tescilli markasıyla şehir teknolojilerine yönelik faaliyetlerini tek bir odak noktasında bütünleştirmiş oldu. Elektronik Ücret Toplama Sistemleri’nden Kamera ve Sayma Sistemleri’ne kadar geniş bir yelpazede sunduğu Akıllı Şehir çözümleri ile bugün Türkiye’nin 81 ilinde ve dünyanın 13 ülkesinde faaliyet gösteriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.