DOLAR 32,5705
EURO 34,6438
ALTIN 2510,678
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Asist BT, yerli ve milli ürünlerini MWC 2023 Barcelona’da uluslararası pazara sundu

    Asist BT, yerli ve milli ürünlerini MWC 2023 Barcelona’da uluslararası pazara sundu
    06.03.2023
    A+
    A-

    Türkiye’nin önde gelen inovasyon ve ileri teknoloji şirketlerinden Asist BT, Barcelona’da gerçekleştirilen dünyanın en büyük mobil teknolojileri etkinliği MWC 2023’e, 2 yeni ürünüyle katıldı.

    Dünyanın en prestijli teknoloji etkinliklerinden biri olan Mobil Dünya Kongresi (Mobile World Congress/MWC), dünya çapında yüzlerce teknoloji odaklı şirketin ve binlerce iş profesyonelinin katılımıyla İspanya’nın Barcelona şehrinde gerçekleştirildi.

    30 Türk şirketi MWC 2023’te!

    Yerli girişimcilerin uluslararası arenada daha fazla kişiye ulaşabilmeleri insan gücü ve teknoloji açısından oldukça önemli. Dünyanın en büyük teknoloji fuarı olan MWC 2023’e katılan 30 kadar Türk girişimleri fuarda ürünleriyle göz doldurdu. Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2023’te bu yıl metaverse, 5G, 6G ve Wi-Fİ 7 teknolojileri ön plana çıktı. Bunun yanında bu teknolojilerle entegre robotik ürünler de yine ilgi odağı oldu. İstanbul’da girişimci firmalara destek veren Teknopark İstanbul, BTM ve HTK gibi kurumlarımız da hem kendileri hem de destek verdikleri startup şirketlere yeni kapılar açmak için MWC’de boy gösterdi.

    Asist BT En Yeni Ürünleriyle Yer Aldı

    Asist Bilgi Teknolojileri, geçtiğimiz sene Las Vegas’ta gerçekleştirilen Mobil Dünya Kongresi’nde küresel lansmanını gerçekleştirdiği ve yoğun ilgi gören Blockchain tabanlı oylama sistemi B-Contract’ın ardından; tamamen Türk mühendisler ve yazılımcılar tarafından geliştirilen baştan uca veri entegrasyonu sağlayan çözümü “VEDEG” ve Türkiye’nin en çok kullanılan SMS Gateway altyapısı “Asistan” ile Türkiye Milli Pavilyonunda ürünlerini dünya pazarına sundu.

    B-Contract’tan sonra Vedeg ve Asistan

    Geliştirdiği yerli ve milli teknolojik çözümlerle Türkiye’nin en önemli bilişim şirketleri arasında yer alan Asist BT, 2 binden fazla kurumsal müşterisine sunduğu teknoloji çözümlerini dünyanın dört bir yanından gelen yüzlerce profesyonele tanıttı.

    MWC Barcelona fuarında ürünleriyle dikkat çeken Asist BT CEO’su Erkan Gül; “Las Vegas’ta B-Contract ürünümüz ile yakaladığımız çıkışı VEDEG ve Asistan ürünlerimiz ile bir üst seviyeye taşıyarak uluslararası pazara hızlı ve güçlü bir giriş yapmak istiyoruz” dedi.

    Baştan Uca Veri Orkestrasyonu Sağlıyor

    Vedeg sayesinde, işletmelerdeki karar alma süreçlerini analitik çözümler ile destekleyerek, veri odaklı stratejiler oluşturmak ve içgörüler elde etmelerine destek olmak için veri ambarı alanında baştan uca özel çözümler sunduklarını belirten Gül; “Farklı platformlarda bulunan verilerin analiz, temizleme ve anlamlandırılması için veri ambarı yapısı oluşturan bir veri motoru ile kurumların bu veriler üzerinde hızlı ve kolay analizler yapmasını sağlayarak, işin ihtiyaç duyduğu tüm gerekliliklerin tespiti, pazar analizi yapmalarını, fırsat ve tehditleri anlamalarını ve rekabeti lehine çevirme konusunda  iş zekası uygulamalarına yardımcı oluyoruz” dedi.

    Hızlı, Esnek ve Güvenli SMS Altyapısı; Asistan

    SMS iletişiminde daha fazla güvenliğe ve hıza ihtiyaç duyan kurumların yüksek performansla çalışmalarını sağlayan, sade ve pratik arayüzüyle tüm GSM operatörleri ile uyumlu SMS Gateway ürünü Asistan, kurumların SMS ve MMS gönderimlerini bir üst seviyeye çıkarıp kişilerinizle daha hızlı ve güvenli bir iletişim kurmanızı sağlamakta.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.