DOLAR 32,4537
EURO 34,8816
ALTIN 2429,63
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aşk, Sağlık ve Astroloji söyleşisi İstMarina AVM’de

    Aşk, Sağlık ve Astroloji söyleşisi İstMarina AVM’de
    25.01.2019
    A+
    A-

    Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi sosyal ve kültürel aktiviteleri ile her yaştan ziyaretçilerine keyifli anlar sunmaya devam ediyor.

    26 Ocak Cumartesi günü 16.00’de İstMarina AVM’de gerçekleştirilecek aşk, sağlık ve astroloji konulu söyleşilerde alanında uzman birbirinden özel isimler sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    2019’un yıldız haritası yorumlanacak

    Astroloji deyince akla ilk gelen isimlerden ünlü Astrolog ve Enerji Uzmanı Nuray Sayarı, İstMarina AVM’de astroloji meraklıları ile buluşacak. Yeni yılda burcunuz ne vaat ediyor, tüm bir yıl boyunca gezegenler aile, iş, aşk ve sağlık yaşamınıza nasıl etki edecek? gibi konuların ele alınacağı etkinlikte Nuray Sayarı, ilişkilere ve astrolojiye dair merak edilen tüm soruları yanıtlayacak. Ziyaretçiler etkinlikte Sayarı ile birebir sohbet etme ve kişisel astroloji yorumlarını öğrenme fırsatı da yakalayacak.


    Candan Ünal ‘Mükemmel Aşk’ı anlatacak

    ‘’Mükemmel Kadın Olmayın’ adlı son kitabı ile dikkatleri üzerine çeken yazar Candan Ünal İstMarina AVM’de gerçekleştirilecek söyleşi ve imza gününde sevenleriyle bir araya gelecek. Aşk ve ilişkiler üzerine kaleme aldığı yazıları kitaplarında birleştiren başarılı yazar, burçların aşkla ilişkisini, kişilerin birlikteliklerini ve aşka dair merak edilen tüm konuları sevenleri ile paylaşacak. Yazar ile birebir sohbet etme imkanı da bulunan etkinlikte Ünal, sevenleri için kitaplarını da imzalayacak.

    Sağlıklı yaşam söyleşisi

    Sağlıklı yaşam tarzını sosyal medyaya taşıyan Instagram Fenomeni ve Yüksek Topuklar Kadın Portalı’nın kurucusu Arzu Karabulut ise sağlıklı beslenme tavsiyeleri ile ezber bozan diyet önerilerini İstMarina AVM’de ziyaretçileri ile paylaşacak. Fitness, beslenme, zihin ve beden teknikleri konusunda da uzmanlıkları bulunan Karabulut kadınlara, beslenme, spor ve hayat tarzıyla ilgili önerilerde de bulunacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.