DOLAR 32,3477
EURO 34,8338
ALTIN 2402,444
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Askaynak’tan iş sağlığı ve iş güvenliğine tam destek

    Askaynak’tan iş sağlığı ve iş güvenliğine tam destek
    05.09.2018
    A+
    A-

    Sanayi kaynaklı hava kirliliğinin kontrolünü düzenleyen yönetmelik kapsamında çalışanların maruz kalacakları madde miktarlarının ve maruziyet sürelerinin mümkün olan en az düzeyde olması gerekiyor. Sektöre öncülük eden Askaynak, iş güvenliğini artırmak isteyen işletmelere şimdi önemli bir fırsat sunuyor. 30 Eylül’e kadar mükemmel emiş gücü, özel iç difüzör sayesinde uzun filtre ömrü, elektrik tasarrufu özelliği ve sınıfının en sessizi oluşuyla öne çıkan CleanArc M200 Duman Emme sistemini satın alanlara, 2000 TL değerinde iki adet F9 sınıfı filtre hediye edilecek. Askaynak bu kampanya ile iş güvenliği ve sağlığı konusunda sektöre verdiği desteği daha da artırmayı hedefliyor.

    Sektörünün öncüsü Askaynak, iş sağlığı ve güvenliğini üst düzeyde tutmak isteyen işletmeler için CleanArc® Duman Emme Sistemleriyle en uygun çözümü sunuyor. TS, DIN, EN, ISO ve CE normları dahil olmak üzere tüm standartlara tam uyum sağlayan CleanArc Duman Emme sistemleri, uzun filtre ömürleri sayesinde kaynak ustalarına sağlıklı bir çalışma ortamı temin ediyor. Hava akışı yetersiz kalınca devreye giren “Filtre Kirlilik Sinyali”, Sıcak çapak ve kıvılcım ayırıcı metal ön filtresi, hızlı servis olanağı ve bakım kolaylığı, susturuculu tasarımı ve üstten hava çıkışı sayesinde düşük ses seviyesi ile çalışması gibi özellikleriyle dikkat çeken CleanArc M200 Duman Emme sistemi şimdi özel bir kampanya ile geliyor.

    30 Eylül’e kadar sürecek ve stoklarla sınırlı olan kampanyayla CleanArc M200 Duman Emme sistemini satın alanlara, 2000 TL değerinde iki adet F9 sınıfı filtreyi hediye ederek iş güvenliği ve sağlığı konusunda sektöre verdiği desteği daha da artırmayı hedefliyor.

    Merkezi hava temizleme sistemi bulunmayan işletmelerdeki kapalı ortamlar ve atölyelerde gerçekleştirilen hafif ve orta kaynak uygulamaları için geliştirilen CleanArc M200, hemen her mekânda kaynak ustalarının güvenle çalışmasını sağlıyor.Kampanya kapsamında hediye edilen F9 sınıfı filtre ise 0,3-1,0 mikron tozların %95’ini veya opsiyonel olarak H13 filtre ile 0,1-0,2 µ tozların %99,95’ini tutabilme kabiliyetine sahip.

    CleanArc M200, sıcak çapak ve kıvılcım ayırıcı metal ön filtresiyle güvenliği artırırken, temiz hava bölgesinden filtre değişimi (Kontaminationsfreier Filterwechsel) özelliğine de sahip. Tek bir ünite ile iki farklı noktada duman emme olanağı vermesiyle de dikkat çeken ürün, ünite girişinde yer alan metal ızgaralı alev tutucu filtre sayesinde sıcak çapak ve kıvılcımın ana filtreye ulaşmasını engelliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.