DOLAR 32,5899
EURO 34,7403
ALTIN 2501,537
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Askaynak’tan Oyuncak Kardeşliği’ne destek

    Askaynak’tan Oyuncak Kardeşliği’ne destek
    27.02.2019
    A+
    A-

    Kaynak sektörünün lider kuruluşu Askaynak, genç fotoğrafçı Ümit Kavak’ın Oyuncak Kardeşliği hayaline ortak oldu. Askaynak İnsan Kaynakları Destek Sorumlusu Nehir Yıldız aracılığıyla Aralık 2018’de başlatılan ve 31 Ocak 2019’a kadar sürdürülen projede Askaynak çalışanlarından gelen oyuncaklar paketlenerek 19 Şubat’ta Şanlıurfa Ceylanpınar’daki çocuklara ulaştırıldı. Güneydoğu ve Doğu Anadolu’daki çocuklarla oyuncakların buluşturulmasının hedefleyen projeye yoğun katılım gösteren çalışanlar Askaynak’ın insani değerlere verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Oyuncak kardeşliği projesinin bu bölgelerden başlayarak tüm ülkeyi saracağına inandıklarını dile getiren Askaynak İnsan Kaynakları Müdürü Tuğçe Çakır İmirzi ve İnsan Kaynakları Destek Sorumlusu Nehir Yıldız tamamen gönüllülerin katkılarıyla gerçekleştirilen bu gibi projelere destek olmaya devam edeceklerini aktarıyor.

    Genç fotoğrafçı Ümit Kavak tarafından 2018’in Ocak ayında başlatılan Oyuncak Kardeşliği Projesi Güneydoğu ve Doğu Anadolu’daki çocukların oyuncaklarla buluşturulmasını hedefliyor. Toplumsal fayda yaratacak önemli çalışmalara imza atan Askaynak’ın duyarlı çalışanları tamamen gönüllülerin destekleriyle büyüyen bu projeye topladıkları oyuncaklarla katkı sağladı. Askaynak ailesi olarak bu projeye destek verdikleri için mutluluk duyduklarını söyleyen İnsan Kaynakları Müdürü Tuğçe Çakır İmirzi “Çalışanlarımız getirdikleri oyuncaklarla Şanlıurfa Ceylanpınar’daki çocuklarımızın sevinçlerine ortak oldular. Bu tür gönüllü çalışmalara Askaynak olarak destek olmayı sürdüreceğiz. Umarız severek attığımız bu adım ülkemizdeki diğer değerli şirketleri de teşvik eder ve ülkemizi Oyuncak Kardeşliği’nin sıcaklığıyla sarabiliriz” şeklinde konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.