DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Askaynak’tan Palslı MIG kaynağı için ideal kaynak makinesi: Speedtec 320 CP

    Askaynak’tan Palslı MIG kaynağı için ideal kaynak makinesi: Speedtec 320 CP
    08.05.2019
    A+
    A-

    Kaynak sektörünün lider kuruluşu Askaynak, palslı MIG kaynağı işlemleri için ideal bir kaynak makinesi sunuyor: Speedtec 320 CP. Yüksek verimlilik sunarken düşük enerji tüketimi sağlayan Speedtec 320 CP; 99 Program seçeneği, tetikten program çağırma, sıralı kaynak parametre çevrimi gibi gelişmiş teknolojilere sahip olmasıyla da dikkat çekiyor. Hassas kaynak parametreleri için 100’den fazla sinerjik program ile donatılan ürün her türlü kaynak pozisyonu için kolayca ayarlanabiliyor ve en ağır şartlarda dahi mükemmel sonuçlar elde ediliyor. Palslı MIG kaynağında düşük sıçrantı, düşük ısı girdisi sağlayan ve pozisyon dışı kaynak için mükemmel sonuçlar veren Speedtec 320 CP, TIG kalitesinde MIG kaynağı yapılmasına olanak sağlayarak TIG kaynağına oranla 3 kat daha hızlı kaynak yapma imkanı veriyor. Askaynak Speedtec 320 CP ve Askaynak’ın tüm yenilikçi ürünleri hakkında ayrıntılı bilgiye www. askaynak. com. tr adresinden ulaşılabiliyor.

    Yenilikçi Ar-Ge yaklaşımıyla geliştirdiği yüksek kaliteli ürünleriyle dikkat çeken Askaynak, multi proses kaynak makinesi Speedtec 320 CP ile en ağır şartlarda bile mükemmel bir kaynak deneyimi sunuyor. Düşük enerji tüketimi ve yüksek verimlilik sağlayan bu kaynak makinesinde yer alan kullanıcı dostu kontrol paneli sayesinde prosesler kolayca seçilebiliyor. 99 program seçeneği, tetikten program çağırma, sıralı kaynak parametre çevrimi gibi gelişmiş teknolojilerle donatılan Speedtec 320 CP, en ağır endüstriyel koşullar için ideal sonuçlar vermek üzere tasarlanıyor. Hassas kaynak parametreleri için 100’den fazla sinerjik moda sahip olan Speedtec 320 CP, tüm müşteri ihtiyaçları için modüler konseptte geliştiriliyor. Palslı MIG kaynağında düşük sıçrantı, düşük ısı girdisi sağlayan ve pozisyon dışı kaynak için mükemmel sonuçlar sunan ürün TIG kalitesinde MIG kaynağıyapılmasına olanak sağlayarak TIG kaynağına oranla 3 kat daha hızlı kaynak yapma imkanı veriyor.

    Speedtec 320 CP, yüksek kaynak hızı için uygun programı kullanarak kalın malzemelerde yüksek akımda kısa ark aralığının uzatılmasını sağlıyor. Bu avantajının yanı sıra mükemmel kaynak görüntüsü sunması ve ince plakalarda daha az bozulmaya neden olması gibi özellikleriyle de dikkat çekiyor. Kök paso kaynağında performansı optimize ederek kaynakçının el hareketlerinden kaynaklanan dalgalanmaları absorbe eden Speedtec 320 CP, en zor kaynak pozisyonlarında kaynak ustalarının rahatlıkla kaynak yapmasına imkan tanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.