DOLAR 32,2844
EURO 34,6544
ALTIN 2413,45
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aşkı anlatmanın en doyurucu yolu Domino’s Pizza’dan geçer

    Aşkı anlatmanın en doyurucu yolu Domino’s Pizza’dan geçer
    12.02.2019
    A+
    A-

    Domino’s Pizza, bir Sevgililer Günü klasiğine dönüşen Kalp Pizza kampanyasıyla, sevenlere bu yıl da hoş bir sürpriz fırsatı sunuyor. 14 Şubat’ta iki adet orta boy Kalp Pizza sipariş verenler, bir tanesi için yalnızca 17 TL ödüyor. SevgilisininDomino’s Pizza’ya asla “hayır” diyemeyeceğini bilenler, 17+17 kampanyasıyla aşklarına benzersiz bir lezzet katıyor.

    Domino’s Pizza’nın Sevgililer Günü klasiği Kalp Pizza, bu yıl da 17+17 kampanyasıyla aşıkların yüzünü güldürüyor. 14 Şubat’ta aynı anda iki Kalp Pizza söyleyenler, kampanyadan yararlanarak, tanesine yalnızca 17 TL ödüyor.

    Kalbe giden yolun Domino’s Pizza’dan geçtiğini bilen sevgililer, Kalp Pizzalarına en hızlı şekilde ulaşmak için www. dominos. com. tr ’den veya Domino’s Pizza mobil uygulamalarından Tek Tıkla Sipariş verebiliyor. Domino’s Sıcak Takip Uygulaması ile de “Siparişim nerede?” sorusuna anında yanıt alıp siparişlerinin durumunu cep telefonundan canlı takip edebiliyor. Sevgililer Günü’nde hem kalplerde hem de damaklarda unutulmaz bir tat bırakmak isteyenler pizza siparişlerini Domino’s’tan veriyor. Domino’s, bugüne özel kalp pizzası ile aşkı ve lezzeti kapınıza getiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.