DOLAR 32,3101
EURO 35,0661
ALTIN 2308,622
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Askıda Su’ uygulaması yoğun ilgi üzerine Ramazan Bayramında da devam ediyor

    ‘Askıda Su’ uygulaması yoğun ilgi üzerine Ramazan Bayramında da devam ediyor
    23.05.2020
    A+
    A-

    Sabrın, anlayışın, hoşgörünün ve dayanışmanın güçlendiği bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, bayramı karşıladığımız şu günlerde belki birlikte olamamanın özlemi içindeyiz ama paylaşmak hala mümkün. Sevilen su markası Nestlé Pure Life’ın, bir arada olamasak da paylaşma ruhunu yaşatabileceğimizi, ihtiyacı olanlara yardım elimizi uzatabileceğimizi gösteren “Askıda Su” uygulaması devam ediyor. “Çorbada bizim de suyumuz olsun” diyen Nestlé Pure Life, “Askıda Su” uygulamasıyla Ramazan Bayramı boyunca ihtiyaç sahiplerine destek oluyor.

    Nestlé Pure Life’ın, içinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte, Ramazan ayı boyunca İstanbul, Ankara, Konya ve Bursa’da telefon veya mail aracılığıyla su siparişi veren ihtiyaç sahiplerine ücretsiz su temin ettiği “Askıda Su” uygulaması Ramazan Bayramı’nda da devam ediyor.

    Nestlé Pure Life Marka Müdürü Melike Karagöz Askıda Su uygulamasıyla ilgili, “Çorbada bizim de suyumuz olsun diyerek başladığımız, 2 x 5L’den oluşan 5.000 adet suyumuzu ihtiyaç sahipleriyle buluşturmayı hedeflediğimiz Askıda Su uygulamamız ile ilgili olumlu geri dönüşler aldık. Biz de Askıda Su uygulamamızı Ramazan Bayramı boyunca sürdürmeye karar verdik. Bu sayede sağlıklı ve güvenli suyumuzu ücretsiz olarak bize ulaşan ihtiyaç sahiplerinin kapılarına kadar ulaştırmış olacağız.” dedi.

    “Askıda Su” uygulamasına katılmak isteyenlerin, 444 08 44 numaralı telefondan veya musteri.hizmetleri@nestle-purelife.com.tr mail adresinden Nestlé Pure Life Tüketici Hizmetleri ile irtibata geçmeleri ve Askıda Su siparişi vermeleri yeterli.

    Nestlé Pure Life Hakkında

    Dünyanın lider ambalajlı su markası Nestlé Pure Life, yeterli su tüketimi konularında topluma ve tüketicilere öncülük eden bir dünya markasıdır. “İyi su varsa, iyi gelecek var” mottosuyla 40 ülkede faaliyetlerini sürdüren Nestlé Pure Life, suyun korunması, çocuklar başta olmak üzere toplumun tüm bireylerinde su bilincinin oluşturulması amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.