DOLAR 32,3885
EURO 34,622
ALTIN 2388,274
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aşkın en yalın hali Nude’da

    Aşkın en yalın hali Nude’da
    10.01.2019
    A+
    A-

    Şişecam’ın global tasarım markası Nude, Türk ve yabancı tasarımcıların yarattığı cam objelerden oluşan koleksiyonlarıyla “Sevgililer Günü”nü özel hediyelerle kutlamak isteyen çiftlere farklı alternatifler sunuyor.

    “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini saygın tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan Nude, Sevgililer Günü’nü kutlamak isteyenler için zarif, yalın ve zamansız bir hediye arayışı içinde olanları www. nudeglass. com ve Paşabahçe Mağazaları’na bekliyor.

    Yalın, zamansız ve duyulara hitap eden tasarım anlayışını dünyanın en önemli tasarımcılarıyla çalışarak hayata geçiren Nude, Sevgililer Günü’nde her zevke hitap eden hediye alternatifleri sunuyor. Kadehler, karaflar, bardaklar, kaseler, vazolar, saksılar, mumluklar ve aydınlatmalar gibi pek çok işlevsel ve dekoratif objenin yer aldığı Nude koleksiyonları, aşkın en yalın halini sembolize ediyor.

    NUDE / STEM ZERO – Aşkınıza kadeh kaldırın

    Yalın, elegan ve sofistike kadeh serisi Stem Zero, şarap ve şampanya için on bir farklı kadeh ve bardaktan oluşuyor. Şişecam tarafından geliştirilen özel “Ion Shielding”teknolojisi ile üstün bir dayanıklılık kazanan koleksiyon, hafifliği ve inceliği ile fark yaratıyor. Tasarımı ile dokunma, tatma ve koklama duyularının etkisini artıran Nude Stem Zero şampanya ve şarap kadehleri ile siz de Sevgililer Günü’nünde özel bir kutlama yapabilirsiniz.

    NUDE / MOON AYNA – Sevginizi yansıtın

    Erdem Akan tarafından Nude için tasarlanan Moon ayna, ahşap zemininde takı vb. gibi küçük malzemeler için işlevsel ve sempatik bir taban üzerinde yükseliyor. Dekoratif bir obje olarak da bulunduğu ortama şıklık katan Moon ayna, Sevgililer Günü için çok özel bir hediye alternatifi olabilir.

    NUDE / BLOSSOM TAKI KUTUSU – Sevgilinizi şımartın

    Sevgilinize unutulmaz bir hediye sunmak istiyorsanız Erdem Akan tasarımı Blossom takı kutusu tam size göre. Erdem Akan’ın Nude için ahşap ve camı bir kez daha bir araya getirdiği tasarım, Moon Ayna ile birbirini tamamlayarak şık bir kombin oluşturuyor.

    NUDE / EDEN Terrarium – Ona bir çiçek bahçesi sunun

    Nude Tasarım Ekibi’nden Burcu Akbulut tarafından minyatür bir bahçe olarak tasarlanan ve bulunduğu ortama nefes aldıran Eden koleksiyonu terrarium’ları sukulentler için çok şık bir seçenek sunuyor. Sevgilinize şık bir çiçek bahçesi sunmaya ne dersiniz?

    NUDE / MEMENTO MORI – Zamana meydan okuyun

    Akıp giden zamanın içinde insana kendi öz varlığını ve hayatın değerini hatırlatan Memento Mori koleksiyonu Nude için Ali Bakova tarafından tasarlandı. Sevginizin zamana meydan okuyuşunu siz de Memento Mori koleksiyonu ile anlatabilirsiniz.

    NUDE / MR.&MRS. – Hep yanı başınızda olsun

    Erdem Akan tasarımı Mr.&Mrs başucu sürahisi, minimal ve dramatik tasarımı ile hayranlık uyandıran bir hediye seçeneği olacak.

    NUDE / ROOTS – Birlikte kök salın

    Ürün tasarımı kategorisinde iF Design Award’ta ödül kazanan Nude Tasarım Ekibi’nden Sinem Hallı tasarımı Roots, saksının alt kısmından gerektiği kadar suyu üst kısma taşıyarak bitkilerin ömrünü uzatıyor. Renkli transparan cam tabanı sayesinde ışık isteyen bitkiler için de elverişli bir ortam sağlıyor. Roots, çiçekleri sevenler için Sevgililer Günü’nde anlamlı bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor.

    NUDE / CHILL – Aşkınıza ferahlık katın

    Nude Chill koleksiyonu, form ve işlevi bir araya getirerek çağdaş ve minimal bir siluet ortaya çıkarıyor. Chill viski bardağının altında yer alan ve bardaktan ayrılarak sunum öncesinde buzdolabında soğutulabilen mermer taban ise içkilerin uzun süre serin kalmasını sağlıyor. Birbiriyle uyumlu karaf, bardak ve taban görevi gören kaselerden oluşan Chill koleksiyonundaki ürünler, hem içkilerinize hem de aşkınıza ferahlık katacak.

    NUDE / STAR WARS İkonik bir hediye seçin

    Sıra dışı tasarımları Türkiye’deki cam ustalarının yeteneğiyle birleştiren Nude’un İkon Koleksiyonunda yer alan Star Wars serisi, filmin hayranları tarafından ilgiyle karşılanıyor. Eğer sevgiliniz de bir Star Wars hayranıysa serinin fenomen karakterleri arasında yer alan Darth Vader, Stormtrooper ve C-3PO’nun büstlerini çok sevecek.

    NUDE / ALBA – Malt tutkunu sevgilinizi etkileyin

    Viskinin ana vatanına saygı duruşu niteliği taşıyan “Alba” Kelt dilinde İskoçya anlamına geliyor. El işçiliğiyle üretilen Joe Doucet Tasarımı Alba viski bardağı, gittikçe tabana yayılan kareli deseniyle öne çıkıyor. Ağır bir tabana sahip olan bardak, ağız kısmına doğru hafifçe incelerek içkinin naif aromasını dikkatlice içine hapsediyor. Eğer sevgiliniz bir malt tutkunuysa Alba koleksiyonu hoş sohbetlerinize eşlik edecek.

    Camın en yalın hali: ‘Nude’

    Dünyanın üçüncü en büyük cam ev eşyası üreticisi Şişecam Topluluğu’nun global tasarım markası Nude, dünya prömiyerini 2014 yılında Maison Objet Paris’te yaptı. Ardından Milano ve Frankfurt’taki uluslararası fuarlarda boy gösterdi ve büyük beğeni topladı. Tüm koleksiyonlarını “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesi ile tasarlayan Nude; Ron Arad, Nigel Coates, Joe Doucet, Pentagon Design, Tomas Kral, Mikko Laakkonen, Tamer Nakışçı, Erdem Akan ve Ali Bakova’nın da aralarında olduğu dünyanın saygın tasarımcıları ile çalışıyor.

    Nude tasarımları Milano ve Türkiye’de Paşabahçe Mağazaları’nda satılıyor. Global ölçekte ise Selfridges, Bergdorf Goodman, WallpaperSTORE*, The Conran Shop Paris ve London, La Rinascente Milan, MOMA (Francisco, New York, Tokyo), Lane Crowford Hong Kong, Printemps Paris satış noktaları arasında yer alıyor. nudeglass. com ile de dünyanın yüzyirmi ülkesine satış yapılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.