DOLAR 32,3485
EURO 34,7781
ALTIN 2397,258
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aşkını Loris ile hissettir

    Aşkını Loris ile hissettir
    12.02.2020
    A+
    A-

    Aşkın ve sevginin günü olarak kutlanan Sevgililer Günü’nde hediye konusunda kararsız kalanlara Loris’ten sürpriz var. Sevdiğinize hitap eden parfüm, deodorant ve vücut spreyinden oluşan setlerle bu sevgi dolu günü daha da anlamlandırabilirsiniz.

     

    Sevgililer Günü’nde sevdiğinize sevginizi hissettirecek hediye seçenekleri Loris’te sizleri bekliyor. Her ne kadar en büyük hediyeniz sevginiz olsa da onu düşünerek seçtiğiniz hediyeniz ile sevdiğiniz kendini daha da özel hissedecek.

     

    Meyve tazeliği mi, çiçek güzelliği mi?

    Loris, en trend kadın ve erkek kokularıyla sevgilinizin tarzına en uygun parfümü seçmenizi sağlayacak. Baharat ve vanilya kokularından, meyve ve çiçek kokularına; oryantal baharat grubundan odunsu kokulara uzanan seçeneklerle sevdiğiniz kişiye en güzel ve anlamlı hediyeyi verebilirsiniz. Parfümlerin yanı sıra uygun fiyatlarla; parfüm, deodorant ve vücut spreyinden oluşan set alternatifleri de bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.