DOLAR 32,573
EURO 35,0262
ALTIN 2435,61
BIST 9770,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aşkta kazananlar Philips’te

    Aşkta kazananlar Philips’te
    21.01.2020
    A+
    A-

    Yılın en romantik günü yaklaşıyor. Peki bu senenin aşkta kazananı siz misiniz?Yanıtınız evet ise Philips, Sevgililer Günü için hediye arayışınıza çare olarak 13’ü bir arada erkek bakım seti ve saç düzleştirme tarağı BHH880’I öneriyor.Philips ayrıca Sevgililer Günü hediyenizi sürpriz ‘ÇiçekSepeti hediye çeki’ kampanyası ile taçlandırma fırsatı sunuyor.

    Aşkın ve sevginin simgesi Sevgililer Günü’nde, onun her zaman kullanacağı ve hayatını kolaylaştıracağı bir hediye arıyorsanız, Philips bu sene de yanınızda. Philips, Erkek Bakım Seti Multigroom MG7715 ve StyleCare Essential Isıtmalı Düzleştirme Tarağı BHH880 ile çiftlere bu Sevgililer Günü’nde de bakım ve konfor vaat ederken, aşıklar için sadece bir gün değil 365 gün yanlarından ayırmayacakları bir hediye alternatifi sunuyor.

    Philips’in, kişisel bakım ürünleri özelinde yaptığı ‘ÇiçekSepeti hediye çeki’ kampanyası ile sevdiklerinize aldığınız hediye ikiye katlanıyor. Philips, 7-14 Şubat tarihlerinde yapılan alışverişlerde geçerli kampanya ile aşıkların yapacağı her 300TL’lik alışverişe 30TL, her 500TL’lik alışverişe ise 50TL değerinde Çiçek Sepeti hediye çeki veriyor.

    Doğal ve parlak saçlar için sadece 5 dakika yeter!

    Kadınlar için güzelliğin ilk adımlarından biri sağlıklı ve ışıltılı saçlardır. Bu güzelliğe 5 dakika gibi kısa bir sürede ulaşmak kullanıcılar için vazgeçilmez bir kolaylık oluyor. ThermoProtect teknolojisiyle saçları koruma altına alması ve ekstra geniş tarağıyla StyleCare Essential Isıtmalı Düzleştirme Tarağı BHH880, bu sene Sevgililer Günü’nde sevdiğiniz kadını etkilemenin formülü olacak.

    Doğal görünümlü ve harika parlaklıkta saçlara kavuşturan StyleCare Essential, üçlü fırça ucu tasarımı ile saç derisini ısıdan korurken saçı da nazikçe açarak düzleştiriyor. İki farklı ayarı ile saça uygun sıcaklığı ayarlamaya olanak sağlayan StyleCare Essential, turmalin seramik kaplamasıyla pürüzsüz ve elektriklenmeyen görünüm vaat ediyor. StyleCare Essential palet şekilli tarak tasarımıyla tek seferde daha fazla saçı düzleştirirken, zamandan da tasarruf sağlıyor.

    StyleCare Essential’ın düğüm olmayı/dolaşmayı önleyen döner kablosu, 1,8 metrelik uzunluğuyla da zahmetsizce saçları düzleştirmeye olanak tanırken, LED ışıklandırmasıyla sadece 50 saniyede kullanıma hazır olduğunu gösteriyor.

    Siz de sevdiğiniz kadının her an spotların altındaymış gibi sağlıklı ve güzel saçları ile mutlu olmasını istiyorsanız, sevgililer günü hediyesi olarak Philips StyleCare Essential Isıtmalı Düzleştirme Fırçası BHH880’i tercih edin.

    O’na bu Sevgililer Günü’nde kolaylık ve pratiklik hediye edin!

    Her yıl olduğu gibi bu yıl da hediye arayışına girip, “hep kullanacağı, fonksiyonel bir hediye olsun!” diyenler için saç, sakal ve vücut tüylerinde kullanılabilen Philips Multigroom MG7715, 2 kat daha fazla bıçak içeren DualCut teknolojisi, 13 başlığı ve her 1 saatlik tam şarj ile 120 dakikalık şarjlı kullanım sunarken, su geçirmez özelliği ile de erkeklerin favorisi olmaya aday…

    Kendiliğinden bilenen ve çelikten üretilen Multigroom MG7715, DualCut teknolojili taraksız metal düzeltici ve vücut için cilt koruyucu başlık ile tahrişsiz ve hassas bakımın sözünü veriyor.

    Erkeklerin mükemmel görünüm için ihtiyaç duyduğu tüm fonksiyonlara sahip olan Multigroom MG7715, sakalları farklı boyutlarda düzeltme olanağı sağlıyor. Multigroom MG7715, sakal tarağı ve metal detay düzelticiye ek olarak 2 çeşit kirli sakal tarağı ile tarzını sakalıyla ortaya koymak isteyen erkeklere ince detaylar ve kıvrımlar oluşturmada yardımcı oluyor.

    Burun ve kulak tüyleri için geliştirilen özel düzelticiye de sahip olan ve vücut tarağı ile vücut tüylerini istenilen uzunlukta düzeltmeye imkân tanıyan Multigroom MG7715, göğüs, kol altı ve kasık bölgelerinde temiz ve rahat düzeltme için kaymaz kauçuk tutma yeri ile benzersiz konfor sağlıyor.

    Islak ve kuru alanlarda kullanılabilen teknolojisi sayesinde baştan aşağı bakım yapan Multigroom MG7720, tüm başlıkları koruyan taşıma çantası ile de iş seyahatleri ve tatil valizlerinde yerini alıyor.

    *ÇiçekSepeti hediye çekini kullanmak için, kullanıcıların Philips KaydolKazan uygulamasını indirerek, kasa fişinin fotoğrafını uygulamaya yüklemeleri gerekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.