DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ateco Zemin’den Balance Echo karo halı

    Ateco Zemin’den Balance Echo karo halı
    02.08.2018
    A+
    A-

    Üstelik şimdi indirim fırsatıyla

    Zemin sektörünün önde gelen firmalarından Ateco Zemin’in Balance Echo serisi, ofislerde sıklıkla tercih edilen karo halı modellerinden biri olmaya devam ediyor. Siyah renk ve 50×50 cm ebatlı Balance Echo, metrekaresi 20 Euro’dan 16 Euro’ya düşen fiyatıyla alıcılarını bekliyor.

    Günümüzde hızla kullanım alanı artan karo halılar, genel mekanlar için ideal bir seçenek olmaya devam ediyor.

    Mekanların dekorasyonlarında modern çizgiler oluşturmak için ideal bir seçim olan karo halılar, uygun maliyetleriyle de işverenlerin ilk tercihlerinden birini oluşturuyor. Ateco Zemin Malzemelerinin İngiltere’den ithal ettiği Balance Echo halılar, polyamid iplikten oluşan dokusuyla siyahın asaletini ofislere taşıyor. Ayrıca renkli ve mat karo halılarla tasarım yapma avantajı sağlayan Balance Echo halılar, yaşam alanlarını estetikle buluşturuyor. Dokusu sayesinde yürüme kolaylığı sağlayan bu halılar aynı zamanda ses absorbe etme özellikleriyle yaşam alanlarında yapılan işlerden alınan verimi artırıyor. Siyah renk ve 50×50 cm ebatlı Balance Echo, metrekaresi 20 Euro’dan 16 Euro’ya düşen fiyatıyla alıcılarını bekliyor.

    Işık: “Kaliteli ve ekonomik bir şıklık için karo halı tercih edebilirsiniz”

    Antistatik özellikteki karo halıları yorumlayan Ateco Zemin Malzemeleri Kurulu Başkanı Zafer Işık, Balance Echo’nun tercih edilmesinin nedenlerine dair açıklamalarda bulundu. Uzun süre kullanım sağlayan Balance Echo karo halıların asil görünüşü ile ofisleri daha şık bir görünüme kavuşturduğunu dile getiren Işık; ayrıca ses absorbe yeteneklerinin bu halıların seçiminde önemli olduğunu vurguladı. Karo halının kalitesini belirleyen en önemli unsurlardan birinin  kullanılan ipliğin türü olduğunu söyleyen Işık, “ Farklı yaşam alanları için farklı hav yüksekliğindeki halıları tercih etmek kullanım rahatlığı bakımından oldukça önemli bir unsur oluyor. Karo halılar ofisler için uygun hav yükseklikleriyle ve tasarım yapımına olanak tanıyan özellikleriyle ofis zeminlerini şık ve desenli bir yüzey ile buluşturuyor. Sesi yutma özelliği yüksek bu halılar, kalabalık işyerlerinde insanlar tarafından oluşacak gürültüyü minimize ederek verimi arttırıyor bu nedenle de işverenler tarafından tercih ediliyor. Bu halılar yerinden sökülüp başka mekanlarda da kullanılabilme avantajıyla da çok fazla tercih ediliyor. Temizlik ve hijyen bakımından da yaşamı kolaylaştıran karo halılar için biz Ateco, ürünlerimizin çoğunda Polyamid (PA) iplik kullanıyoruz. Çünkü biliyoruz ki Polyamid, yıpranmaya karşı son derece dayanıklı olmasıyla leke ve kirlerin kolaylıkla temizlenmesine olanak tanıyor” dedi. 

    Karo halı döşerken; doğru karo halı modelinin ve ölçüsünün belirlenmesinin, zeminin düzgün olmasının, zemindeki farklılıkların düzeltilmesinin, zemine yapıştırıcı sürülmesinin ve karo halıların yerleştirme düzeninin önemli kriterler olduğunun altını çizen Ateco, ISG sertifikalı uygulama personelleriyle bu hizmeti eksiksiz bir şekilde yerine getiriyor. Ofis için uygun olacak bu karo halılara indirimli fiyatlarıyla sahip olmak isteyen herkesi Ateco Zemin Malzemeleri, İstinye’deki mağazalarına davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.