DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Atila Aktürk “Yankılar” sergisiyle Evrim Sanat Galerisi’nde…

    Atila Aktürk “Yankılar” sergisiyle Evrim Sanat Galerisi’nde…
    21.01.2024
    A+
    A-

    Sanatçı Atila Aktürk’ün “Yankılar” isimli kişisel resim sergisi 20 Ocak 2024 Cumartesi günü Evrim Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu.

    Sergide, kağıt ve tuval üzerine 51 adet karışık teknik, akrilik ve yağlı boya çalışması yer alacak.

    Sanatçı Aktürk “Yankılar” isimli sergisi hakkındaki düşüncelerini; “Hep yazabilmeyi çok isterdim ama olmuyor, o nedenle 1984 yılından bu yana yazamadığım öykülerim diyorum resimlerime. 2015 yılında başlayan dönemde, Sessiz Çığlıklar, Gidişler Yansımalar, Delice Yansımalar ve 2022 /2023 dönemi ise Duyulmayan Çığlıkların Yankıları olarak sürdü. Yaşadığım sürece öyküler yazacağım. Öykülerimi paylaşmak için tüm sanatseverleri sergime bekliyorum.” sözleriyle ifade etti.

    Evrim Sanat Galerisi’nin kurucusu Betül Ketenci ise;

    Evrim Sanat Galerisi, ressam ve eğitmen değerli sanatçı Atila Aktürk’ün eserlerine ev sahipliği yapmaktan dolayı onur duyuyoruz. Tüm sanatseverleri Evrim Sanat Galerisi’ne bekliyoruz.” dedi.

    Sergi, Evrim Sanat Galerisi’nde 1 Şubat 2024 tarihine kadar ziyaret edilebilir.

    Evrim Sanat Galerisi

    Adres: Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi Handan Palas Apartmanı No:233 Daire: 1 Kadıköy-İstanbul

    Ziyaret Saatleri: Pzt-Çrş-Perş-Cuma-Cmt 11:00-19:00
    Pazar 12:00-18:00, Salı günleri ziyarete kapalıdır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.