DOLAR 32,3654
EURO 34,6918
ALTIN 2395,817
BIST 10175,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Atlantik Halı yeni ürünleriyle Domotex Turkey’de

    Atlantik Halı yeni ürünleriyle Domotex Turkey’de
    25.04.2018
    A+
    A-

    Türk halı sektörünün ilk uluslararası ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi Belgesine sahip markası Atlantik Halı, 24 Nisan Salı günü kapılarını 5.kez açan Domotex Turkey’e katıldı. Atlantik Halı, çevreci, sürdürülebilir, dayanıklı ve en son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği özel ürünlerini ilk kez Domotex’te sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

    Üretiminin yüzde 65’ini 7 kıtada 50 ülkeye ihraç eden ve Türk halı sektörünün ilk uluslararası ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi Belgesine sahip markası olan Atlantik Halı, 24 Nisan Salı günü kapılarını 5.kez sektör profesyonellerine açan Domotex Turkey’e katıldı.

    Her yıl olduğu gibi bu yıl da en yeni ürünlerini fuar katılımcılarıyla buluşturan Atlantik Halı, birbirinden farklı tasarım ürünleriyle fuara damga vurdu. 2018 ilkbahar yaz koleksiyonu sektör temsilcileriyle ilk kez fuarda buluşturan Atlantik Halı, üstün kalitesi ve göz alıcı desenlere sahip ürünleriyle klasikten moderne her zevke hitap eden tasarımlar sunuyor.

    Atlantik Halı, 27 Nisan Cuma gününe kadar devam edecek fuar kapsamında yepyeni kaliteleri, ilmek ilmek desenleri ve birbirinden değerli daha birçok modeliyle Salon 2’deki A280 No’lu stantta takipçilerini ve sektör profesyonellerini bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.