DOLAR 32,3221
EURO 35,0959
ALTIN 2300,177
BIST 9046,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Atlas Space Amerikanın En İyi XR/AR/VR firması ödülünün sahibi oldu.

    Atlas Space Amerikanın En İyi XR/AR/VR firması ödülünün sahibi oldu.
    31.05.2023
    A+
    A-

    100’den fazla şirketin 19 ayrı kategoride yarıştığı The American Metaverse Summit şirketlerin yoğun katılımıyla Miami’de gerçekleşti. Web3 ve Metaverse’i benimseyen şirketlerin katılım sağladığı etkinlikte, Atlas Space ‘En İyi XR/AR/VR’ firması ödülünün sahibi oldu.

    Metaverse kavramını ‘Deneyimsel Mimari’ olarak markalara aktaran ve 50’den fazla projeye imza atan Atlas Space; yeni dünyanın altyapısını sunarken, tasarım ekipleri ile görselleştirme, deneyim ekipleri ile bu dünyaların yeniden tasarlanmasına olanak sağlamaya devam ediyor.

    53 şirketin yer aldığı ‘XR/AR/VR’ kategorisinin kazananı: Atlas Space

    Bu yıl ilk kez düzenlenen The American Metaverse Awards; Web3 ve Metaverse’i benimseyen, gelecek vaat eden yeni şirketler, markalar ve büyük şirketler arasında bağlantı kurmak amacıyla Miami’de gerçekleşti. Yeni ve köklü markalar için Metaverse’deki fırsatların yanı sıra, ortaya çıkan yeni iş modelleri ve gelir artırma stratejilerinin keşfedildiği etkinlikte, 100’den fazla şirket 19 ayrı kategoride yarıştı. Dünya çapındaki firmaların kıyasıya rekabet ettiği ödül töreninde, 53 şirketin yer aldığı ‘XR/AR/VR’ kategorisinin kazananı, Atlas Space oldu.

    ‘American Metaverse Awards & Summit  ‘En İyi XR/AR/VR Firması Ödülü’ ortaya koyduğumuz çalışmaların globaldeki karşılığı oldu’

    Atlas Space CEO’su Ahmet Burçin Gürbüz: ‘Sadece bölgesel değil, global ekosistemi yakından takip etmemizi gerektiren bir alanda işler üretiyoruz. İçinde bulunduğumuz Web3 sektörü, birçoğuna kıyasla çok daha dinamik. Bir ayın bir yıl değerinde olabileceği gelişmeleri yaşıyoruz. Ve bir ayağımız Miami’de. Dolayısıyla işimiz ve ilgimiz gereği sektörel etkinlikler ve ödüllerin nabzını tutuyoruz. American Metaverse Awards & Summit ile de kendi araştırmalarımız sırasında karşılaştık. Ödül için açık başvurulara katıldık ve 100’ün üzerinde marka ile beraber finale kaldığımızı öğrendik. Sonra hayat normal akışında devam etti ve biraz komik ama tesadüfen bir Linkedin paylaşımı ile karşılaşarak En İyi XR/AR/VR firması ödülünü aldığımızı öğrendik. Belki de en değerli taraflarından biri, ödüle yönelik herhangi bir özel bir çalışma yapmadan, ortaya koyduğumuz işlerin hem kitleler hem de özel jüri tarafından değerlendirilerek seçilmesi oldu. Sevindirici bir sürpriz oldu, gerçekten emek emek ortaya koyduğumuz çalışmaların dünya tarafından görülmesi ve ödüllendirilmesinin gururunu yaşıyoruz.’ açıklamasında bulundu.

    Katılım Sağlayan Şirketler:

    AT&T, 4soft, Azerion, Baller Mixed Reality, BitBasel, Blockbar, Blueverse Ventures, BullPerks & GamePad,CEEK,CG1 Solutions, Reality Hub, CoinTelegraph, CreatorUp, Disruption Banking, Double A Labs, European Metaverse Awards, Future Perfect Ventures, Go MetaRail, H&M, Hartmann Capital, Hearst, Interstellar Digital, Liberty Global Ventures, Loreal, Magic Leap, Mattel, MB, Metality Lab, MetasportArena, Metaverse Architects, Orient Co (Japan), Origin Metaverse, Pepsico, Plus Eight Equity, Polygon Labs, Raine Magazine, Rokk3r Labs, Salsa Valley, Sensorium, Setting the Bars, Share, Signum Growth, Soleas Ltd, SportsTech.AI, Taram Capital, TrooVRS, Unstoppable Domains, Uplandme, Vatom, Virtual Reality Marketing, Vatom, Virtual Reality Marketing, VR/AR Association, World of Women.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.