DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Atrium 30 yıldır Otis ile yürüyor

    Atrium 30 yıldır Otis ile yürüyor
    08.01.2018
    A+
    A-

    İstanbul’un ikinci AVM’si olan ve Ataköy 7-8-9-10 kısımları arasında yer alan Atrium AVM’nin ilk yürüyen merdivenleri Otis tarafından 1986 yılında inşa edildi. Uzun soluklu müşteri ilişkileri yönetimiyle bilinen lider asansör şirketi Otis, 30 yıl sonra Atrium AVM’nin yürüyen merdivenlerini yenileniyor.

    ‘Asansör’, ‘yürüyen merdiven’ ve ‘yürüyen yol’ üretimi ile birlikte, ‘montaj’ ve ‘servis’ alanındaki çalışmalarını aralıksız sürdüren Otis Türkiye; bölge halkının ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilen ve içinde 40’tan fazla mağazası bulunan Atrium AVM’nin 30 yıl önce inşa ettiği yürüyen merdivenlerini, yüksek teknolojili yeni nesil yürüyen merdivenleri ile yenileniyor.

    Atrium’um yürüyen merdiven yenilemesi; alışveriş merkezinin mevcut çalışma düzeni aksatılmadan sırayla yapılacak şekilde planlandı. Dünya asansör devi Otis’in enerji tasarrufu sağlayan, konforlu ve çevre dostu 6 adet yürüyen merdiven üniteleriyle yenilenecek olan yürüyen merdivenlerin 2’si AVM’nin içerisindeki Migros’ta 4 adeti alışveriş merkezinin diğer alanlarında bulunuyor. Atrium AVM’de kurulacak yeni nesil yürüyen merdivenler EN 115 standartlarına uyumlu ve % 45’e kadar enerji tasarrufu sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.