DOLAR 32,555
EURO 34,8942
ALTIN 2429,156
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Audioteka ve Hepsiburada’dan işbirliği

    Audioteka ve Hepsiburada’dan işbirliği
    07.04.2020
    A+
    A-

    2008 yılında Polonya’da kurulan ve 2,5 yıldır Türkiye pazarında yer alan sesli kitap girişimi Audioteka, Türkiye’nin en büyük online ticaret platformu Hepsiburada ile işbirliği yaptı. Gerçekleştirilen işbirliği ile Audioteka’nın 500’den fazla sesli kitabına ve birbirinden farklı içeriğine Hepsiburada’dan ulaşmak mümkün olacak.

    Türkiye’nin en önemli sesli kitap girişimi olan ve 12 yılda uluslararası alanda 10 binlerce yabancı sesli kitaba sahip olan Audioteka, Hepsiburada ile işbirliği yaptı. İşbirliği ile birlikte Hepsiburada üzerinden de Audioteka’nın sesli kitaplarını satın alabilmek mümkün olacak.

    İşbirliğiyle ilgili görüşlerini bildiren Audioteka Türkiye Genel Müdürü Göktuğ Okan Oğuz, “Yaklaşık 2,5 yıldır Türkiye pazarında hizmet veriyoruz. Teknolojinin kolay ulaşılabilir hale gelmesiyle birlikte daha da yaygınlaşan ve trafikte araç kullanırken ya da spor yaparken boş vakitleri daha etkili değerlendirmek isteyenlerin hizmetine sunulan sesli kitap girişimi Audioteka, bugün uluslararası alanda 10 binlerce yabancı içeriğe sahip. Biz de ülkemizde daha fazla kişiye ulaşmak için ulusal ve uluslararası markalarla işbirlikleri yapıyoruz. Hepsiburada ile hayata geçirdiğimiz işbirliği ile daha fazla kişiye sesli kitaplarımızla ulaşacağız. Anlaşmamızla birlikte sesli kitapları Hepsiburada’ya biz sağlayacağız. Hepsiburada’dan sesli kitap alan kişiye bir kod gelecek ve Audioteka uygulamasını App Store ya da Google Play’dan indirip o kod ile sesli kitabını dinleyebilecek.” dedi.

    Oğuz sözlerine şöyle devam etti, “Audioteka olarak Türkiye’nin önemli markaları ile görüşmelerimiz devam ediyor. Özellikle otomobil markaları, benzin istasyonları, perakende zincirleri, spor merkezleri ile görüşmelerimiz devam ediyor. Ulusal ve uluslararası birçok marka müşterilerine, trafikte, seyahatte, sporda, ev işi yaparken dinleyebilmeleri için sesli kitap hediye etmek istiyor. Tüm bu gelişmelerle birlikte kısa süre içinde Türkiye sesli kitap pazarında önemli bir büyüklüğe ulaşacağımıza inanıyoruz. Teknolojik altyapımız, farklı ve güçlü içeriklerimizle 7’den 70’e kadar herkesin beğeneceği, sektörün dinamiklerini belirleyen marka olacağız.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.