DOLAR 32,5338
EURO 34,9309
ALTIN 2435,691
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “AURA Focus: Mimarlar Cephede” devam ediyor

    “AURA Focus: Mimarlar Cephede” devam ediyor

    Tarih: 27 Mart Çarşamba, 2019
    Saat: 18:30
    Yer: AURA-İstanbul

    AURA-İstanbul ve Reynaers iş birliğinde “Cephe Sohbetleri” devam ediyor…

    Cephenin yapı elemanı olarak tarihsel perspektifle gelişiminin ele alındığı “AURA Focus – Yapıda Arayüz: Cephe” konferansı ile başlayan seri, mimari tasarım sürecinden uygulama tekniklerine, farklı coğrafyalardaki mimari çözümlerden enerji üreten teknolojilere kadar tüm yönleri ile incelenmeye devam ediyor.

    Serinin ikinci etkinliğinde, mimarlar, cephe üzerine yaklaşımlarını, mimari tasarım ve uygulama sürecinde hangi teknoloji, malzeme ve yöntemleri kullandıklarını kendi yapıları üzerinden ele alıyor. AURA-İstanbul’un kurucularından Kurtul Erkmen’in moderatörlüğünde, Cem İlhan, Durmuş Dilekçi ve Melike Altınışık’ın konuşmacı olarak katılacağı “AURA Focus: Mimarlar Cephede” paneli 27 Mart’ta AURA-İstanbul’da gerçekleşecek.

    Etkinliğe mimar, cephe danışmanı, yapı sektörü profesyonelleri, akademisyenler ve öğrencilerin katılması bekleniyor.  Eventbrite üzerinden kayıt ile katılım herkese açık ve ücretsizdir.

    Moderatör:

    • Kurtul Erkmen
      KG Mimarlık

    Panelistler:

     

    • Cem İlhan
      TeCe Mimarlık
    • Durmuş Dilekçi
      Dilekçi Mimarlık
    • Melike Altınışık
      MAA Architecs

     

    “AURA Crea: Geleceğin Gökdeleni”

    AURA Focus paneli öncesinde, AURA-İstanbul Sertifika Programı katılımcılarına yönelik düzenlenen “AURA Crea: Geleceğin Gökdeleni” atölye ve yarışmasının proje sunumları ve jüri değerlendirmesi yapılacak. Katılımcılar, gruplar halinde, üzerine inşa edilecek bir gelecek fikri üreterek, geleceğin gökdeleni senaryosu ile yola çıkıp, heykelsi kabuk ve cephe tasarımları üretecek.

    Brigitte Weber, Cem İlhan, Durmuş Dilekçi, Melike Altınışık, Sabri Paşayiğit, Sibel Dalokay Bozer ve Ufuk Emin Akengin’in jüri üyesi olarak yer alacağı yarışmada, projeleri ile başarılı bulunacak üç kişiye Reynaers tarafından “Belçika Seyahat Bursu” ödülü verilecek.

    Program Akışı:
    16:00 – AURA Crea – Proje Sunumları
    18:30 – AURA Focus – Mimarlar Cephede Paneli
    20:00 – Ödül Töreni ve Kokteyl

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.