DOLAR 32,3783
EURO 35,051
ALTIN 2325,815
BIST 9141,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Austrotherm’den sokak kedilerine sıcak bir yuva!

    Austrotherm’den sokak kedilerine sıcak bir yuva!
    12.12.2018
    A+
    A-

    Isı yalıtım markası Austrotherm Türkiye tarafından üç yıldır gerçekleştirilen ‘Isı Yalıtımlı Kedi Evleri’ sosyal sorumluluk projesi ile sokak kedileri sıcak yuvalarına kavuşmaya devam ediyor.

    Isı yalıtım malzemeleri üretimi alanında geçmişi 65 yıl öncesine dayanan ve Avrupa’nın önde gelen gruplarından biri olarak Türkiye’de de 10 yıldır faaliyet gösteren Austrotherm Türkiye, mantolama özelinde sunduğu faydayı sokak kedileri için harekete geçiriyor. Üç yıldır sokak kedileri için ‘Isı Yalıtımlı Kedi Evleri’ üreten marka, hayvan severlerin katılımı ile kedi evlerini sakinleri ile buluşturuyor.

    Austrotherm EPS ısı yalıtım levhaları kullanılarak üretilen bu evler, kedileri soğuktan, kardan, yağmurdan koruyacak şekilde özel olarak tasarlandı. 1 Mart 2019 tarihine kadar devam edecek olan proje, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da hayvan severlerin desteğini bekliyor. Hayvan severlerin, sanatçıların ve fenomenlerin de destek verdiği ‘Isı Yalıtımlı Kedi Evleri’ projesine siz de katılıp sokağınızdaki kediler için ısı yalıtımlı kedi evi kazanabilirsiniz.

    Çek, paylaş. Sokak kedileri sıcak evi ile buluşsun

     Her yıl daha fazla sokak kedisini ev sahibi yapmayı amaçlayan projede, ısı yalıtımlı kedi evlerinden edinmek isteyenlerin Austrotherm Türkiye sosyal medya hesaplarını takip etmesi ve Instagram’da #herkedininbireviolsun hashtag’i ile kedili bir selfie’lerini paylaşmaları yeterli oluyor. Her hafta tekrar edecek olan kampanyanın detayları, katılım ve kazanma koşulları markanın sosyal medya hesaplarında detayları ile yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.