DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Auto King Sakarya’da daha güçlü

    Auto King Sakarya’da daha güçlü
    23.12.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin lider oto bakım ve onarım markası AUTO KING,  sigorta sektöründeki kurumsal müşterilerine ve motorlu taşıt sahiplerine yüksek standartlı hizmet sunmaya Sakarya’dan devam ediyor.  Sakarya’daki yapılanmasıyla bugün 56 farklı noktada araç sahiplerini karşılayan Auto King,  Türkiye’nin 81 ilinde olma vizonuyla hareket ediyor.

    AUTO KING- Sakarya Servis Merkezi, 700 metrekare kapalı, 500 metrekare açık olmak üzere toplam 1200 metrekarelik yenilenen alanıyla araç sahiplerini bekliyor. AUTO KING – Sakarya Servis Merkezi genişleyen yeni hizmet alanı ve son teknoloji donanım ile müşterilerine daha hızlı hizmet sunmayı hedefliyor.

    AUTO KING – Sakarya Servis Merkezi, Mini Onarım, Hasar Onarım, Boya Koruma ve Bakım hizmetleriyle araç sahiplerine hizmet verecek. Auto King, Mini Onarım kapsamında; Boyasız Kaporta Göçük Düzeltme, Boya Hasarlı Kaporta Göçük Düzeltme, Boya Onarımı-Mini Yama, Plastik Tampon ve Parça Onarımı, İç Döşeme Onarımı, Ön Cam Onarımı ve Leke Çıkarma hizmeti sunuyor. Marka, Hasar Onarım kapsamında ise hasarlı araçların servis merkezine geldikten sonra sigorta ile ilgili süreçlerin yönetilmesinden araç onarımının yapılıp müşteriye teslim edilmesine kadar olan sürecinin yönetimini üstleniyor. Boya Koruma ve Bakım içeriğinde de; Detaylı İç ve Dış Temizlik, Seramik Kaplama, Boya Koruma, Ön Cam Su Kaydırıcı Uygulaması, Motor Temizleme ve Koruma, Kaput Koruma Filmi, Ozon ile Kabin İçi Sterilizasyon Hizmeti, Klima ve Bakteri Temizliği, Cam Filmi ve Jant Temizliği ve Bakımı yer alıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.